Modul: Finansielle tjenester

Du vil umiddelbart se kredittscore, risikoprofil og betalingsanmerkninger. I tillegg får du tilgang til å laste ned en komplett rapport (PDF) med mer detaljerte opplysninger.

Tjenesten er tilgjengelig i Tripletex ved oppretting av ny kunde/leverandør, samt ved oppretting av nytt tilbud og ny ordre/faktura. NB! Forutsetter at brukeren har tilgang til å oppdatere kunde-/leverandørinformasjon.

Hvis du ikke ønsker å ha kredittsjekk i Tripletex, så kan du deaktivere denne tjenesten ved å gå inn på Kunde -> Kundeinnstillinger -> Globale innstillinger og fjerne avhukingen “Kredittsjekk av kunder”.  Hvis du deaktiverer kredittsjekk, så vil tjenesten deaktiveres for hele selskapet, og dermed ikke være tilgjengelig for andre brukere.

Vi samler all informasjon som er nødvendig for å kunne komme med et tilbud og formidler dette på en trygg måte direkte til Storebrand. Storebrand setter deretter opp et tilbud basert på bransjenorm og dine spesifikke behov. Dette gjøres på en sikker måte, slik at dine opplysninger alltid er beskyttet. På denne måten slipper du å samle inn all nødvendig informasjon selv, og kan overlate behovsanalysen til ekspertene. Storebrand kontakter deg med et uforpliktende tilbud som er skreddersydd etter din bedrifts behov.

Med siden for Finansielle tjenester ønsker vi å synliggjøre og gi god informasjon om de finansielle tjenestene vi tilbyr, og hjelpe brukerne våre med å enkelt søke om de finansielle tjenestene de har behov for.

Kassekreditt, bedriftslån, fakturasalg og pensjon er nå samlet, vil være de første av flere finansielle tjenester du vil kunne finne på den nye siden.

Bedriftslån er en tjeneste som tilbys gjennom FundingPartner og er en ny form for finansiering til kundene våre, med høyere lånebeløp enn det som blir tilbudt gjennom for eksempel kassekreditt.

En må være kontoadministrator eller ha tilgang til hovedbok for å kunne få tilgang til denne siden.