Modul: Regnskap

Ved enkel føring av EHF fakturaer vil Tripletex nå huske hvilken kostnadskonto som ble brukt sist, og denne vil dukke opp automatisk som forslag ved kontering.

I tillegg har du nå mulighet til å lagre visningsvalg ved enkel føring av EHF. Dette gjør du ved å gå til visningsvalg og huke av for valgene du ønsker. Slik forenkler vi bilagsføringen enda mer ved at kun relevante felt vises.

Fakturatolken vil med dette gjøre prosessen med å registrere leverandørfakturaer sendt som PDF enda raskere.

NB: Noen elementer er utelatt fra forskriften. For å unngå misforståelser framkommer dette tydelig i rapporten som genereres i Tripletex.

Tripletex har lagt til rette for en import som er tilpasset oppgjørsrapportene som kan eksporteres fra Klarna og Stripe.

For alle med en nettbutikk med Klarna eller Stripe som betalingsløsninger vil det nå være svært enkelt å registrere transaksjoner i Tripletex.

Les mer om dette i disse hjelpeartiklene: Stripe og Klarna.

Med denne funksjonen er det mulig å fjerne avdelinger som ikke lengre er i bruk, slik at disse ikke blir synlige i nedtrekksmenyer når avdeling velges.

Det vil si at om en bytter fra et annet ERP-system til Tripletex, kan en opprette en åpningsbalanse og starte med bokføringen i Tripletex uten at regnskapet i det andre ERP-systemet er avsluttet.

Om en ønsker å ha med seg regnskapshistorikken fra det andre ERP-systemet når regnskapet der er avsluttet, kan en enkelt importere denne historikken i Tripletex via SAF-T-formatet, også etter at åpningsbalansen er opprettet i Tripletex.

Tripletex har lagt til rette for en import som er tilpasset oppgjørsrapportene som kan eksporteres fra Vipps.

Dette gjør det svært enkelt å registrere transaksjoner fra Vipps i Tripletex.

Les mer om dette i denne hjelpeartikkelen.

Det gjør at alle kommentarene fremkommer samlet og gjør det lettere å få med seg kommentarer fra attestanter.

Dette vil også gjelde mobilappen, noe som vil gjøre det enklere å ha kommunikasjon rundt et bilag.


Funksjonalitet i Tripletex er lik som tidligere koronarapporter, blant annet med mulighet til å legge inn egendefinerte kontogrupper.

Den nye ordningen gjelder for perioden fra 1. september 2020 til 28. februar 2021. Det er mulig å sende inn søknad via Altinn, for periodene september/oktober og november/desember, fra mandag 18. januar.


Les mer om kompensasjonsordningen her: https://kompensasjonsordning.brreg.no/

Her blir de liggende i 90 dager, før de slettes permanent. I løpet av denne perioden kan man manuelt gjenopprette eller permanent slette bilagene i Slettede bilag.

Produktekspertene Jørgen og Robert loser deg trygt gjennom de viktigste nyhetene, og forteller hva det er, hvordan det fungerer og hva det betyr for deg. I denne episoden kan du høre om at diett nå er tilgjengelig i Tripletex-appen, forbedringer i den ferske koronarapporten, automatisk beregning av fordel ved privat bruk av yrkes- eller firmabil, og tidsbesparende fagforeningstrekk.

Vil du se flere produktvideoer? Her finner du alle episodene.

Koronarapporten gjør det enklere å beregne faste uunngåelige kostnader og fall i omsetning til bruk i søknader om kompensasjon gjennom kompensasjonsordningen for næringslivet. Rapporten aktiveres på “Vår kundeside”.