Modul: Reiseregning og utlegg

Denne funksjonen vil gradvis bli mer og mer treffsikker, etter hvert som den får større og bedre datagrunnlag å jobbe med. Maskinlæring er noe vi jobber mye med i Tripletex om dagen, ettersom det åpner for mange nye muligheter for en enklere hverdag for våre kunder.

Dersom det er med et vedlegg på en reiseregning eller et utlegg vil det fremkomme et miniatyrbilde av vedlegget, en såkalt thumbnail, ved siden av reiseregningen eller utlegget. Denne thumbnailen kan en trykke på for å komme direkte til vedlegget.

Hvis det ikke er med et vedlegg vil man da også lett kunne se dette.

Produktekspertene Jørgen og Robert loser deg trygt gjennom de viktigste nyhetene, og forteller hva det er, hvordan det fungerer og hva det betyr for deg. I denne episoden kan du høre om at diett nå er tilgjengelig i Tripletex-appen, forbedringer i den ferske koronarapporten, automatisk beregning av fordel ved privat bruk av yrkes- eller firmabil, og tidsbesparende fagforeningstrekk.

Vil du se flere produktvideoer? Her finner du alle episodene.

Nå har vi oppgradert designet på utleggssiden i Tripletex. Vi har lagt til “drag and drop”-funksjonalitet ved opplasting av filer, smarttolk som fyller ut felter for deg og lagt opp til en enklere brukeropplevelse.

Se denne videoen for å få en introduksjon til den nye funksjonaliteten.

Her finner du nå både registrerte reiseregninger og ansattutlegg, men det er enkelt å se hva som er hva. Vi har også slått sammen de to innstillingssidene slik at man nå har én felles innstillingsside for reiseregninger og ansattutlegg.