Modul: Timeføring

Det innebærer at man kan føre tillegg og overtid mot prosjekter, og at det dermed blir enklere å allokere disse kostnadene på prosjekter

En aktiverer denne funksjonen på selskapsnivå ved å gå inn på Timelisteinnstillinger->Moduler->«Timeliste – detaljert visning».

Ved å aktivere denne funksjonen vil man få et ikon opp i timelista der man fører timer, hvor en kan (ved å klikke på ikonet) definere antallet for hver lønnsart per prosjekt.

Vi har lenge hatt en ferieplan i Tripletex. Dette er en oversikt der ansatte selv kan legge inn ferien sin slik at de som trenger det får en fin oversikt over hvem som har ferie når i bedriften.

Med den nye funksjonaliteten for godkjenning av ferieplan, får leder en egen side for å godkjenne ferier. Hvis lederen velger å godkjenne ferien, blir feriedagene automatisk ført i timelisten. Da slipper den ansatte å føre ferien sin to ganger, både i ferieplanen og i timelisten, og lederen har full kontroll på sine ansattes ferie. Den ansatte får i tillegg en side der den har oversikt over sine feriedager og hvilke som er godkjent og ikke godkjent.

Les denne hjelpeartikkelen for en grundig innføring av ferieplan i Tripletex.

Ferieplan finner du i timeføringsmodulen vår.

Legger man inn normalt antall timer f.eks. fem dager frem i tid i timelisten, så vil ikke fleksisaldoen påvirkes av de dagene man ikke har ført mellom i dag og den datoen fremover i tid.

Det nye varselet vil komme klokken 12.00 den siste dagen i måneden om den ansatte ikke har huket av boksen «Ferdig registrert» i månedsoversikten. Hvis man klikker på meldingen, så kommer man direkte til månedsoversikten.