Økonomistyring for konsulenter

Lever du av å fakturere timer?

Med Tripletex kan du bruke mindre timer på timeføring, og få flere timer å fakturere. Blant de 30 000 bedriftene som bruker Tripletex finnes det mange konsulenter, rådgivere, arkitekter, frilansere og andre som jobber prosjekt- eller timebasert.

Med Tripletex har de fått en løsning som gjør regnskap og administrasjon enklere, samtidig som de får bedre oversikt og kontroll over økonomien sin.

Prosjekt og timeføring

Prosjektstyringsverktøyet i Tripletex byr på en rekke spennende muligheter, samtidig som det lar deg spare tid på rutineoppgaver. Enten du vil gjøre det enkelt, eller ønsker full kontroll – i Tripletex kan du jobbe med prosjekter på en måte som passer for deg.

Få full oversikt over prosjekter, ansatte, produkter og perioder med resultatrapporter og timestatistikk.

Tilgang overalt

Nå trenger du ikke å sette av en dag for å sende fakturaer, eller ringe regnskapsføreren for å be om en rapport. Med Tripletex har du tilgang til hele systemet fra nettleseren og fra en egen mobil-app, når og hvor som helst.

Følg med på lønnsomheten mens du er på oppdrag, uansett hvor det måtte være. Timene kan registreres på bussen etter endt arbeidsdag. Kvitteringer for utlegg kan fotograferes og føres umiddelbart. Det har aldri vært enklere å holde regnskapet løpende oppdatert.

Gode grunner til å velge Tripletex

  • Smidig samarbeid og arbeidsfordeling med regnskapsfører
  • Tilgang der du er, fra nettleser eller mobil-app
  • Samle nødvendig funksjonalitet i en og samme løsning
  • Utvid og knytt sammen systemer med integrasjoner
  • Sende ut faktura med EHF, eFaktura, e-post og Vipps
  • Før og betale alle dine regninger i én enkel operasjon
  • Rask og elegant registrering av utlegg og reiser i Tripletex-appen

Les hvordan det kreative byrået forenklet administrasjonen med Tripletex