Om systemet

Skreddersydd til bedrifter i alle bransjer og størrelser

Med Tripletex slipper du å velge mellom brukervennlighet og funksjonalitet. Du får et kompromissløst økonomisystem som er bygget basert på dine behov.

Våre moduler

Regnskap

Tripletex gjør det enkelt å ta betalt for varene og tjenestene dine. Ting som fakturaoppfølging eller purringer trenger du ikke lenger tenke på.

Les mer

Faktura

Med Tripletex kan du sette regnskapet på autopilot. Ved å ta i bruk EHF og smarte regler for bokføring ordner systemet mye av jobben.

Les mer

Lønn

Tripletex lar deg enkelt sikre at alle får betalt det de skal uansett antall ansatte. Automatikken gjør at skatt, avgifter og a-melding går så og si av seg selv.

Les mer

Reiser & utlegg

Tripletex sørger for at krøllete kvitteringer og utdaterte papirskjemaer kan kastes, og du får en automatisert og nettbasert løsning i app og på web.

Les mer

Lager & logistikk

Med vår oversikt og rapportering sikrer du full kontroll fra A til Å. En smidig flyt hvor du enkelt oppdager og håndterer avvik underveis.

Les mer

Prosjekt

Tripletex gir deg full kontroll over økonomien og lønnsomheten i prosjektene dine, med et av markedets mest populære systemer for prosjekt og timeføring.

Les mer

Det skal lønne seg å bruke Tripletex

Tripletex for regnskapsførere

I snitt starter nærmere 2000 nye kunder med Tripletex hver måned. De fleste av disse trenger en regnskapsfører. Vi setter deg på kartet og hjelper dine potensielle kunder med å finne deg. 

Hos oss får du selvsagt også kick-back og gode muligheter med vårt partnerprogram. Tripletex er ikke bare en systemleverandør, men en partner – som hjelper regnskapsbyråer og revisorer å nå sine mål. Regnskapskontor som bruker Tripletex får tett oppfølging av faste rådgivere, som hjelper deg med kundecaser og vekst.

Pakker og priser

Finn den løsningen som passer deg

Vi har ferdige pakker til gode priser som passer de fleste. Hvis du er usikker på hva du skal velge, eller har spesielle behov og ønsker å skreddersy din pakke selv kan du ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Spørsmål og svar

Lurer du på noe om Tripletex eller trenger hjelp med noe inne i systemet? Vi hjelper deg gjerne!