Om systemet

Alt du trenger i ett system

Med Tripletex slipper du å velge mellom brukervennlighet og funksjonalitet. Du får et kompromissløst økonomisystem som er bygget basert på dine behov.

Våre moduler

Regnskap

Med Tripletex kan du sette regnskapet på autopilot. Ved å ta i bruk EHF og smarte regler for bokføring ordner systemet mye av jobben.

Faktura

Tripletex gjør det enkelt å ta betalt for varene og tjenestene dine. Ting som fakturaoppfølging eller purringer trenger du ikke lenger tenke på.

Lønn

Sørg for at alle får betalt det de skal, uavhengig av antall ansatte. Automatikken gjør at skatt, avgifter og a-melding går så og si av seg selv.

Reiser & utlegg

Tripletex sørger for at krøllete kvitteringer og utdaterte papirskjemaer kan kastes, og du får en smart løsning i app og på web.

Årsoppgjør

Tripletex sitt årsoppgjørsprogram er tilpasset den nye måten å jobbe med årsoppgjør på, og gjør det enklere å rapportere riktig.

Prosjekt

Få full kontroll over økonomien og lønnsomheten i prosjektene dine, med et av markedets mest populære systemer for prosjekt og timeføring.

Det skal lønne seg å bruke Tripletex

Tripletex for regnskapsførere

I snitt starter nærmere 2000 nye kunder med Tripletex hver måned. De fleste av disse trenger en regnskapsfører. Vi setter deg på kartet og hjelper dine potensielle kunder med å finne deg.

Hos oss får du selvsagt også kick-back og gode muligheter med vårt partnerprogram. Tripletex er ikke bare en systemleverandør, men en partner – som hjelper regnskapsbyråer og revisorer å nå sine mål. Regnskapskontor som bruker Tripletex får tett oppfølging av faste rådgivere, som hjelper deg med kundecaser og vekst.

Pakker og priser

Finn riktig pakke for deg

Vi har ferdige pakker til gode priser som passer de fleste. Hvis du er usikker på hva du skal velge, eller har spesielle behov og ønsker å skreddersy din pakke selv kan du ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Spørsmål og svar

Lurer du på noe om Tripletex eller trenger hjelp med noe inne i systemet? Vi hjelper deg gjerne!