Økonomisystemet som forenkler hverdagen

Tripletex er et komplett økonomisystem med alle funksjoner du trenger for å få full kontroll på regnskapet.

Alt på ett sted

Du trenger ikke lenger forholde deg til mange ulike systemer og innlogginger: Tripletex samler alt du trenger i ett og samme system.

Regnskap

Ta kontroll over bedriftens økonomi med Tripletex. En brukervennlig og fleksibel regnskapsløsning sørger for effektive rutiner tilpasset dine behov. Effektiviser bokføringen med automatiske løsninger, og utnytt fordelene det gir å ha et regnskapssystem som gir deg full oversikt over hele bedriften.

Faktura

Med Tripletex slipper du å ha et separat fakturaprogram og regnskapsprogram. Ved å samle alt i ett system får du full kontroll på regnskapet. Du kan enkelt opprette og sende eFaktura, EHF, på Vipps eller e-post, både til bedrifter og privatpersoner. Regnskapet oppdateres automatisk.

Lønn og reiseregning

Sørg for at dine ansatte får det de har krav på. Lønn, tillegg, overtid, diett, utlegg og reiseregninger håndterer du raskt og enkelt i Tripletex. Skatt, arbeidsgiveravgift og a-melding løses smertefritt med direkte kobling mot Altinn.

Mobilapp

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen for iOS og Android. Den lar deg enkelt lage reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser, føre timer, se lønnsslippen din og mye mer. På den måten har du alltid kontoret med deg der du er. Appen er under konstant utvikling, og får stadig nye funksjoner. Last ned og følg med!

Prosjekt og timeføring

Som prosjektleder trenger du full oversikt over lønnsomheten i et prosjekt, og da er et godt prosjektstyringsverktøy helt essensielt. Med Tripletex får du alt du trenger i en løsning som er tilgjengelig overalt.