Regnskapsprogram

Ta kontroll over bedriftens økonomi med Tripletex. En brukervennlig og fleksibel regnskapsløsning sørger for effektive rutiner tilpasset dine behov. Effektiviser bokføringen med automatiske løsninger, og utnytt fordelene det gir å ha et regnskapsprogram som gir deg full oversikt over hele bedriften.

Regnskapsprogram med all funksjonalitet du trenger

Oversiktlig og brukervennlig regnskapsføring med løsninger som gjør jobben raskere!

Dashboard og analyser

Bankfunksjonalitet

Tilbud og ordre

Næringsoppgave 1

Integrasjon mot Altinn

Fakturatolk

Jobb med regnskapsfører

Automatisk bankavstemming

Alltid oppdatert regnskap

Med god oversikt og et oppdatert regnskap blir det enklere å ta de riktige beslutningene. I Tripletex holdes regnskapet oppdatert basert på aktiviteten i selskapet ditt. En sømløs kobling mellom regnskapsprogrammet og lønn, lager, betalinger, prosjekter, bank- og kasseintegrasjoner bidrar til et løpende oppdatert regnskap, enklere rapportering og mer effektiv bokføring.

Noen av grunnene til å velge Tripletex regnskapsprogram

  • All fakturering skjer elektronisk, og du har alltid full oversikt over hvilke kunder som har betalt
  • Inn og utgående faktura bokføres raskt og enkelt i regnskapsprogrammet
  • Jobb sammen med regnskapsfører i ett og samme system, uten ekstra kostnad
  • Regnskapet holdes løpende oppdatert

Ofte stilte spørsmål

Hvem passer Tripletex for?

Regnskapsprogrammet Tripletex passer for små bedrifter med enkle behov til større bedrifter med mer komplekse behov. Dermed er det et system din bedrift kan vokse i.

Du setter sammen de modulene du trenger, som lønn, faktura, timeføring, prosjektstyring og lager og logistikk. I tillegg er det mange integrasjonsmuligheter som gjør at du kan koble sammen de andre systemene du eventuelt bruker. Altså kan du skreddersy et system tilpasset ditt behov.

Er det vanskelig å bytte regnskapsprogram?

Tripletex er et enkelt system å bytte til, og i motsetning til mange andre systemer kreves det ikke investering i konsulenttimer for å komme seg i gang.

Les mer her om å bytte regnskapsprogram eller økonomisystem. Det er også fullt mulig å gjøre selv midt i året.

Burde jeg ha regnskap og faktura i samme system?

Ikke så overraskende kanskje, men vi anbefaler det. Fordi det vil gjøre livet ditt enklere! Inn- og utgående fakturaer bokføres direkte inn i regnskapsprogrammet. Og du vil ha et alltid oppdatert regnskap, bedre oversikt og mer kontroll.

Her kan du lese videre om hvorfor du bør ha faktura og regnskap sammen.

Kan jeg koble nettbutikken min til Tripletex?

Det kan du! Du kan koble Tripletex sammen mot en rekke nettbutikkløsninger og andre verktøy. Se listen over alle våre integrasjoner på denne siden.

Kan Tripletex hjelpe meg å finne regnskapsfører?

Klart vi kan! Klikk deg inn på Regnskapsmatch, der kan du finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg og din virksomhet med regnskap og økonomiske tjenester.

Kan jeg og min regnskapsfører samarbeide i regnskapsprogrammet?

Å, ja da! Tripletex legger til rette for samarbeid direkte i løsningen. Sammen kan dere finne frem til en optimal fordeling. Hvordan funker det? IT-selskapet Goontech deler sin erfaring her.

Kan jeg selv velge hvor mye regnskapsfører skal se?

Ja, du kan gi regnskapsfører ulike tilganger. Så kan dere bli enige om hvor mye eller lite du vil gjøre selv, og hva regnskapsfører skal gjøre.