Fakturaprogram

Med Tripletex slipper du å ha et separat fakturaprogram og regnskapsprogram. Ved å samle alt i ett system får du full kontroll på regnskapet. Du kan enkelt opprette og sende eFaktura, EHF, på Vipps eller e-post, både til bedrifter og privatpersoner. Regnskapet oppdateres automatisk.

Alt du trenger for å sende faktura

Tripletex’ fakturaprogram har støtte for alle de mest populære måtene å sende faktura på. Du kan også opprette nye fakturaer direkte fra vår app når du er på farten.

EHF-faktura

Send faktura fra app

Abonnementsfakturering

Faktura med KID-nr

Elektronisk faktura på e-post

Send regning med Vipps

Smidig betalingsoppfølging

Fakturaprogram og regnskap i ett

Opplev fordelene ved å ha regnskap og faktura i samme løsning! Vårt fakturaprogram har alt du trenger for enkelt å fakturere kundene dine, og er selvfølgelig sømløst integrert med regnskapet. All fakturering skjer elektronisk, og du har alltid full oversikt over hvilke kunder som har betalt.

I tillegg får du tilgang til smart automatikk, som en oversikt over utestående fakturaer som nærmest følger opp seg selv ved hjelp av KID-nummer på faktura og automatisk betalingsoppfølging.

Ofte stilte spørsmål og svar

Hva er en faktura?

Faktura er et dokument som beviser et salg mellom to parter, kjøper og selger. Det benyttes også som et betalingskrav for varer eller tjenester som er utført. Her har vi oppsummert alt du trenger å vite om hva en faktura er.

Hva må en faktura inneholde?

Det finnes noen enkle, men viktige krav til hva en faktura må inneholde, og hvordan den skal sendes. Blant annet må alle faktura være merket med unike fakturanummer, i uavbrutt rekkefølge. Vi anbefaler derfor alle som skal sende faktura å bruke et fakturaprogram.
Les videre her om hva en faktura må inneholde.

Hvilke formater kan jeg sende faktura på?

Du kan sende faktura som EHF, eFaktura, Vipps, e-post, avtalegiro og brev. Les mer i artikkelen som beskriver hvor enkelt det er å sende faktura fra regnskapsprogrammet.

Hva er EHF-faktura?

EHF betyr “elektronisk handelsformat” og er en måte å sende elektroniske fakturaer rett i regnskapssystemet til statlige og private bedriftskunder. Her kan du få en mer utfyllende forklaring om hva EHF-faktura er.

Hvordan opprette eFaktura?

eFaktura er den enkleste måten å fakturere privatpersoner på. Med Tripletex oppretter du eFaktura enkelt.

Kan jeg fakturere prosjekter fra Tripletex sitt fakturaprogram?

For deg som jobber prosjektbasert har vi en egen prosjektmodul med en skreddersydd faktureringsløsning.

Kan jeg betale fakturaer fra Tripletex?

Ja, med vår bankintegrasjon kan du lett betale fakturaer direkte fra systemet.