Lønnssystem

Med Tripletex lønn slipper du manuelle og tidkrevende oppgaver. Reiseregninger, utlegg og timer er enkelt å inkludere – og sørger for at regnskapet ditt alltid er oppdatert.

Lønnssystem med automatisert lønnskjøring

Reiser, utlegg og lønn i ett

Den fleksible løsningen sparer deg for tid og unødvendige kostnader, enten du har 1 eller 100 ansatte. Reiseregninger og utlegg kobles direkte til hver enkelt ansatt. Etter en rask godkjenning blir utleggene automatisk med på neste lønnsutbetaling. Regnskapet oppdaterer seg samtidig.

Enkel lønnskjøring

Kjør lønn til alle ansatte i selskapet samtidig. Informasjon som kantinetrekk, elektronisk kommunikasjon og forsikring trenger du kun å legge inn én gang pr ansatt. Etter at timer, reiseregninger og utlegg blir godkjent, ligger dermed alt klart når du skal kjøre lønn – og jobben gjøres med et tastetrykk.

Direkte utbetaling

Med bankintegrasjonen utbetales lønn direkte fra systemet, slik at du slipper å gå via nettbanken.

Alltid oppdaterte satser

Tripletex sørger for å oppdatere satser og andre lønnsrelaterte endringer fra skatteetaten hvert år. Systemet holder også oversikten over skyldig skattetrekk og arbeidsgiveravgift i slutten av hver termin.

Regnskap og lønn i ett

Med lønn og regnskap i samme system, er regnskapet alltid oppdatert. Tripletex gjør lønnskjøringen enklere, med automatiserte prosesser og en smidig godkjenningsflyt. Kjør lønn til alle ansatte på én gang, når du selv måtte ønske.

Flere grunner til å velge Tripletex lønn

Integrasjoner mot Altinn og Skatteetaten

Via integrasjonen med Altinn løses skatt og arbeidsgiveravgift smertefritt. Du innhenter skattekort til dine ansatte ved hjelp av den direkte koblingen og kan sende inn a-melding rett fra systemet.

Støtte for fastlønn og timelønn

Ved å aktivere timeføring kan ansatte føre timer og utlegg rett fra mobilen.

Og ved behov kan timene og kostnadene knyttes direkte til aktuelle prosjekter. Fakturagrunnlaget blir automatisk oppdatert.

Lønnsslipp direkte i app

Du får et varsel når lønnsslippen er tilgjengelig, og ser lønn, trekk og utlegg. Appen inneholder også oversikt over tidligere lønnsslipper.

Automatisk beregning av feriepenger

Tripletex gjør beregningene for deg. Så feriepenger og riktig ferietrekk kommer med på lønnskjøringen den måneden du velger for feriepengeutbetaling.

Med Tripletex-appen har alle ansatte i tillegg full oversikt over egen feriesaldo, og kan søke om å ta ut feriedager.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bytte lønnssystem til Tripletex?

Våre kunder sier at overgangen er enkel. GP Økonomi har flyttet flere av sine kunder over til Tripletex. Les om deres opplevelse med å bytte lønnssystem.

Jeg har tidligere brukt Huldt & Lillevik, kan jeg bruke Tripletex?

Selvsagt! Og å flytte til Tripletex er enklere enn du tror. Her viser vi deg hvor enkelt du kan flytte fra Huldt og Lillevik til Tripletex.

Hvilke importmuligheter har jeg?

Dersom du har kjørt lønn i systemer som Huldt & Lillevik, Visma Lønn eller Mamut kan du lese mer her og se hvor lettvint det er å importere ansatte i Tripletex.

Hva vil det si at lønnssystemet er integrert med regnskapet?

Når du utbetaler lønn og reiseregninger, oppdaterer regnskapet seg samtidig. Her kan du lese mer om fordelene med å ha et lønnssystem som er integrert med reiseregning og regnskap.

Hva er fordelene med et skybasert lønnssystem?

Ved å velge et moderne lønnssystem kan du forenkle arbeidet til både økonomiansvarlige og resten av de ansatte i bedriften. Les videre her fordelene og få 5 snarveier til effektivitet.

Hvem passer Tripletex sitt lønnssystem for?

Lønnssystemet passer for alle typer bedrifter. Det spiller ingen rolle om du har 1 eller 100 ansatte. Lønn, reiseregninger og utlegg håndteres enkelt og sømløst i Tripletex.

Er det mulig å justere lønn på flere ansatte samtidig?

Ja. Det er mulig både for de med fastlønn og de med timelønn. Lønnen justeres med et fast beløp eller en prosentsats.

Vi ønsker å sende kryptert lønnsslipp, er det mulig?

Kryptert lønnsslipp er tilgjengelig for alle kunder. Når tjenesten er aktivert vil alle lønnsmottakere som har innstillingen “lønnsslipp på e-post” endres til kryptert lønnsslipp. Det sendes da ut en SMS med passord samtidig som lønnsslippen.

Jeg har ansatte som er medlem av en fagforening. Støtter lønnssystemet dette?

Ja. Fagforeningskontingenten kan trekkes automatisk fra lønnen, og det genereres en liste over de ulike trekkene som kan sendes til den respektive fagforening.