Tripletex for rørleggere

Med Tripletex får du et alt-i-ett arbeidsverktøy tilpasset rørleggere og VVS-bransjen med ordre- og prosjektstyring, timeføring, regnskap, fakturering, lønn og reiseregning. Tripletex VVS gir deg all funksjonaliteten du trenger, og tilgang uansett hvor du er.

Funksjonalitet

I denne modulen finner du blant annet:

Prosjektverktøy

Komplett økonomisystem

Regnskap og lønn

Elektronisk fakturering

Timeføring i app

Grossistintegrasjon

Utlegg i app

Sluttkontroll VVS

Reiseregning

Rapportering

Ta en prat med oss!

Legg igjen kontaktinfoen din her, så tar vi kontakt med deg!

Koble Tripletex til systemene du bruker

Enten du bruker systemer som Speedycraft, Handyman, Ahlsellpartner eller andre populære verktøy: Tripletex har integrasjoner mot over 200 systemer. Se oversikt over hvilke fagsystemer vi støtter på denne siden.

 

Alt-i-ett arbeidsverktøy for rørleggere

Få bedre oversikt over kostnader og inntekter med Tripletex VVS. Systemet er 100% skybasert, noe som betyr at du har tilgang når som helst og hvor som helst. Ved å samle alle de funksjonene du trenger i ett system sparer du mye tid og penger, og får bedre kontroll over lønnsomheten og økonomien. Den intuitive appen lar deg føre timer og utlegg på farten, slik at du kan være så mobil du ønsker å være.

Prisoversikt

Nedenfor finner du oppdaterte priser for 2024. Vi har spesialavtaler med flere bransjeforeninger. Ta kontakt med oss dersom du har et medlemskap og ønsker å få høre mer om hva vi kan tilby.

Merk: I tillegg til månedsprisen kommer etableringskostnad på kr 2200,-. Alle priser er eks. mva.

Antall bilag
Veil. pris per mnd
0-500
699
500-1000
879
1001-2000
1009
2001-3500
1169
3501-5000
1349
5001-10000
1599
10000+
1899

Ofte stilte spørsmål

Kan vi samle all dokumentasjon i Tripletex?

Ja. Bilder, dokumenter og tegninger kan skannes i løsningen. Alt blir lagret på ett sted, slik at du kan laste opp dokumenter og bilder som skal sendes som vedlegg.

Kan jeg opprette prosjekter i systemet?

Ja, du kan opprette prosjekter med deltakere, kunder, ordrer og fakturaplaner.

Snakker Tripletex med andre systemer?

Ja, Tripletex er integrert mot en rekke andre systemer. De kobles sammen, og du trenger kun å legge inn informasjonen i ett system. Systemene utveksler deretter informasjon seg imellom. Smart og tidsbesparende!