Om oss

Komplett, skybasert økonomisystem siden 2002

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem bygget opp av ulike moduler som kan settes sammen etter behov. I dag har vi over 40 000 kunder, og 150 000 brukere.

Tripletex AS er et heleid norsk selskap som har utviklet og vil fortsette forbedringen av det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er stolte av vår bruk av nyskapende teknologi, og allerede ved lanseringen i 2002 tok vi i bruk skyteknologi.

Vi jobber hver dag for å beholde fokuset på nyskapning, og vi lever etter våre verdier – glede, tillit og driv.

 

Over 100 entusiastiske medarbeidere – og fortsatt i kraftig vekst

 

Reisen siden 2002 har vært fantastisk, og i dag er vi over 100 entusiastiske medarbeidere på vårt kontor på Skøyen i Oslo.

Vi vokser kraftig fra år til år, og vi har hatt plassering på DNs Gaselleliste flere år på rad, senest i 2018. I 2015 og 2016 kom vi også på listen over de 5000 bedriftene i Europa med størst vekst, Inc 5000 Europe. 

Gründer og daglig leder, Hege Oustad, har ledet selskapet siden 2010.

Hege

Tripletexhistorien

Tripletex’ opprinnelse og historie er spennende, og alle som jobber i Tripletex føler seg som en del av historien – uansett hvor lenge de har jobbet her. Våre gründere jobber fremdeles i selskapet, og vi har et innovativt miljø i alle avdelinger. Våre dedikerte og engasjerte medarbeidere innehar svært høy kompetanse i alle avdelinger, og kvalitet og stolthet kjennetegner de ansatte.

Tripletex er eid av Visma.