Først fellesskap. Så regnskap.

«Det må da finnes en enklere måte å gjøre det på

Setningen har gått igjen som en kongstanke i Tripletex helt siden første utgave av løsningen ble utviklet i 2002. Fremdeles er det målet – en enklere hverdag for norske bedrifter.


Misjon

Tripletex forenkler hverdagen

Forenkling er overraskende komplisert, har det vist seg. Vi har drevet med det i mange år, og vi er fremdeles ikke ferdig. Faktisk oppdateres Tripletex flere ganger om dagen med nye ting som skal gjøre regnskap, lønn, fakturering, rapportering og mye annet raskere, enklere eller bedre. 

Gjennom smarte nyvinninger sørger vi for å redusere behovet for manuelle prosesser, vi gjør oppgaver mindre tidkrevende, og jobber for å gjøre regnskap og økonomi oversiktlig og forståelig. Uavhengig av om du er regnskapsfører, lønnsansvarlig eller driver din egen bedrift. 


Visjon

 Tripletex skal være førstevalget og en «One stop shop» for SMB-markedet og for regnskapsførere. Dette skal vi klare ved å forenkle, automatisere og utfordre.

Våre verdier


Glede

Tillit

Driv


Skrevet i kode, skapt av kultur og drevet av engasjement!

Helt siden 2002 har vi utnyttet mulighetene som moderne teknologi byr på. Den gang var det banebrytende med en webbasert løsning. I dag er det helt andre ting som gjør at vi kan hevde å ligge helt i front av utviklingen. Da, som nå, handlet det om å ha de riktige menneskene på laget. De som leter etter gode løsninger og som ikke skyr en utfordring. Her kan du lese litt mer om de ulike avdelingene i Tripletex.


Tripletex i tall

Ansatte

314

Kunder

93.000 

Brukere

300.000