Hva er et fakturaprogram?

Et system for å lage, sende og holde oversikt over dine fakturaer.

  • Trenger du å sende en regning i dag?  Med Tripletex kan du teste fakturaprogram gratis i 14 dager, helt uten forpliktelser.

 

Faktura på nett

Har du noen gang lurt på, hva er et fakturaprogram? Det kommer litt an på hvem du spør. I Tripletex er svaret et skybasert system som er tilgjengelig overalt, og som gjør det enkelt å ta betalt for varer og tjenester. Det enkle brukersnittet gjør det lettvint å lage faktura og sende regning, og samtidig holde oversikt over hvilke kunder som har betalt.

Med Tripletex kan du sende eFaktura, EHF faktura, med Vipps eller e-post. Du kan til og med opprette og godkjenne faktura med mobilen! Og har du behov for å automatisere betalingsoppfølgingen, er det kun få klikk unna.

 

Gratis fakturering

Det er mange som tilbyr deg å sende faktura gratis. Vi vil uansett anbefale deg å ha fakturaløsningen og regnskapet i samme system, slik at du alltid har full kontroll over ditt regnskap. Hver gang du sender en faktura, blir regnskapet automatisk oppdatert.

Tripletex jobber hele tiden for å lage et så brukervennlig system som mulig og tilbyr selvsagt gratis support til alle våre kunder.

 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Siste nytt fra Tripletex

5 gode grunner til rutinemessig kredittsjekk

Vi nærmer oss slutten av et turbulent år med etterdønninger av koronapandemi, renteøkning, prisvekst, varemangel og konkursøkning. Kort oppsummert er vi inne i en periode med stor usikkerhet og raske…

Les mer

Finalistene i årets vekstbedrift 2022

Kåringen av "Årets vekstbedrift" ledes av en jury som består av gründere, ledere og eksperter innenfor startups. Under utvelgelsen av finalistene har juryen sett etter oppstartsbedrifter med vekstambisjoner og som…

Les mer

Regnskapsføreren – mer enn en masekopp

Mangler det noen brikker? Joda, det kan være at regnskapsføreren din faktisk er en masekopp, som liker å plage folk som har viktigere ting å gjøre. Jeg har ikke møtt…

Les mer