Hva er et fakturaprogram?

Et system for å lage, sende og holde oversikt over dine fakturaer.

  • Trenger du å sende en regning i dag?  Med Tripletex kan du teste fakturaprogram gratis i 14 dager, helt uten forpliktelser.

 

Faktura på nett

Har du noen gang lurt på, hva er et fakturaprogram? Det kommer litt an på hvem du spør. I Tripletex er svaret et skybasert system som er tilgjengelig overalt, og som gjør det enkelt å ta betalt for varer og tjenester. Det enkle brukersnittet gjør det lettvint å lage faktura og sende regning, og samtidig holde oversikt over hvilke kunder som har betalt.

Med Tripletex kan du sende eFaktura, EHF faktura, med Vipps eller e-post. Du kan til og med opprette og godkjenne faktura med mobilen! Og har du behov for å automatisere betalingsoppfølgingen, er det kun få klikk unna.

 

Gratis fakturering

Det er mange som tilbyr deg å sende faktura gratis. Vi vil uansett anbefale deg å ha fakturaløsningen og regnskapet i samme system, slik at du alltid har full kontroll over ditt regnskap. Hver gang du sender en faktura, blir regnskapet automatisk oppdatert.

Tripletex jobber hele tiden for å lage et så brukervennlig system som mulig og tilbyr selvsagt gratis support til alle våre kunder.

 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Siste nytt fra Tripletex

Nye regler om obligatorisk tjenestepensjon

Overgangsperiode frem til 30. juni De nye reglene trådte i kraft ved nyttår, med en overgangsperiode frem til 30. juni.Endringene handler om hvem som skal meldes inn i pensjonsordningen. Gjelder…

Les mer

Bli kjent med det nye bankdashbordet

Med Tripletex koblet til banken din får du en enda enklere arbeidshverdag hvor du kan gjøre flere oppgaver på kortere tid, uten å måtte logge inn i nettbanken. Bankintegrasjon i…

Les mer

Alltid eFaktura: En enklere løsning for både deg og kundene dine

Å sende ut faktura elektronisk til både bedrifter (EHF) og sluttkunder (eFaktura) kan bidra til en mer automatisert hverdag. Mindre manuell håndtering, færre feil og færre forsinkede betalinger er bare…

Les mer