Hva er et fakturaprogram?

Et system for å lage, sende og holde oversikt over dine fakturaer.

  • Trenger du å sende en regning i dag?  Med Tripletex kan du teste fakturaprogram gratis i 14 dager, helt uten forpliktelser.

 

Faktura på nett

Har du noen gang lurt på, hva er et fakturaprogram? Det kommer litt an på hvem du spør. I Tripletex er svaret et skybasert system som er tilgjengelig overalt, og som gjør det enkelt å ta betalt for varer og tjenester. Det enkle brukersnittet gjør det lettvint å lage faktura og sende regning, og samtidig holde oversikt over hvilke kunder som har betalt.

Med Tripletex kan du sende eFaktura, EHF faktura, med Vipps eller e-post. Du kan til og med opprette og godkjenne faktura med mobilen! Og har du behov for å automatisere betalingsoppfølgingen, er det kun få klikk unna.

 

Gratis fakturering

Det er mange som tilbyr deg å sende faktura gratis. Vi vil uansett anbefale deg å ha fakturaløsningen og regnskapet i samme system, slik at du alltid har full kontroll over ditt regnskap. Hver gang du sender en faktura, blir regnskapet automatisk oppdatert.

Tripletex jobber hele tiden for å lage et så brukervennlig system som mulig og tilbyr selvsagt gratis support til alle våre kunder.

 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Siste nytt fra Tripletex

5 ting du må slutte med for å få kontroll på regnskapet

Syns du det er stressende å holde orden på regnskapet? Her får du regnskapsfører Tine Torp Hammernes sine beste tips til hva du må slutte å gjøre hvis du vil…

Les mer

Årsoppgjøret: Ny måte å levere skattemeldingen på – hva betyr det for deg?

Alle næringsoppgaver og vedleggsskjema erstattes av en ny digital melding, næringsspesifikasjon, som legges ved skattemeldingen. Metoden for innlevering av skattemeldingen endres samtidig. Tidligere har du som næringsdrivende måttet levere skattemeldingen…

Les mer

– Datadrevet innsikt gjør kundene rustet for vekst

– Teknologien er i en voldsom utvikling, også innen regnskap. Samtidig sitter mange fortsatt og puncher mye manuelt. Fokuset ligger i stor grad på regnskap – når det finnes mange…

Les mer