Hva er et fakturaprogram?

Et system for å lage, sende og holde oversikt over dine fakturaer.

  • Trenger du å sende en regning i dag?  Med Tripletex kan du teste fakturaprogram gratis i 14 dager, helt uten forpliktelser.

 

Faktura på nett

Har du noen gang lurt på, hva er et fakturaprogram? Det kommer litt an på hvem du spør. I Tripletex er svaret et skybasert system som er tilgjengelig overalt, og som gjør det enkelt å ta betalt for varer og tjenester. Det enkle brukersnittet gjør det lettvint å lage faktura og sende regning, og samtidig holde oversikt over hvilke kunder som har betalt.

Med Tripletex kan du sende eFaktura, EHF faktura, med Vipps eller e-post. Du kan til og med opprette og godkjenne faktura med mobilen! Og har du behov for å automatisere betalingsoppfølgingen, er det kun få klikk unna.

 

Gratis fakturering

Det er mange som tilbyr deg å sende faktura gratis. Vi vil uansett anbefale deg å ha fakturaløsningen og regnskapet i samme system, slik at du alltid har full kontroll over ditt regnskap. Hver gang du sender en faktura, blir regnskapet automatisk oppdatert.

Tripletex jobber hele tiden for å lage et så brukervennlig system som mulig og tilbyr selvsagt gratis support til alle våre kunder.

 

 

Prøv oss gratis i 14 dager!

Prøv Tripletex gratis i 14 dager - helt uten forpliktelser eller liten skrift.

Siste nytt fra Tripletex

– Starten på en AI-revolusjon innen produktutvikling

Kort oppsummert: Dette var inspirerende!  Hackathon med temaet "Gjør Tripletex smartere" ble enkelt og greit en stor suksess!  Over 140 talentfulle personer fra forskjellige avdelinger i Tripletex, hovedsakelig fra produkt…

Les mer

Utleggstrekk – lover og regler for arbeidsgivere

Hva er utleggstrekk, og hvilke regler gjelder? Utleggstrekk – definisjon og forklaring Utleggstrekk, tidligere kalt påleggstrekk, innebærer at arbeidsgiveren trekker et beløp fra den ansattes lønn. Dette kan skje hvis…

Les mer

Gir ut Norges dyreste bok

– Han er en morsom fyr å jobbe med, sier Thomas Aastad, regnskapsfører i Wepe regnskap. Han har samarbeidet med Sjur Dagestad siden 2015. Sjur har logget seg på fra…

Les mer