Oss i Tripletex

Heidi - Innholdsproduserende potet

Alder: den eldste (mentalt 25 år..)

Avdeling/tittel: Digital læring/digital innholdsprodusent

Utdanning/erfaring: Heidi har lang erfaring med PR og kommunikasjon bak seg. Hun har blant annet jobbet i PR-avdelingen i et oljeselskap, og vært redaktør i et interiørmagasin. Før hun kom hit jobbet hun i et firma som var Tripletex-kunde. Der lærte hun å bruke Tripletex, og når det senere viste seg at Tripletex søkte en ny ansatt til supportavdelingen, så hun sin gyldne mulighet til å bli en del av Tripletex-familien. Og her har hun vært siden, i litt ulike roller, og nå som en del av digital læring.

Fartstid i Tripletex: snart 9 år

Favorittis: Spøkelsesis, eller alt med lakris

Ine - engasjert utvikler og teamleader

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/Teamleader og utvikler for Angry Nerds – mobilapp-teamet.

Utdanning/erfaring: Ine gikk ut fra OsloMet med en bachelorgrad som dataingeniør, før hun fikk jobb i Buypass. Der jobbet hun blant annet for Norsk Tipping, og deres nettsider for mobil, før hun ble med en annen kollega over til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: litt over 3,5 år.

Favorittis: Diplom-is – Dream

 

Henrik - markedsavdelingens bygdealibi

Alder: 32 år

Avdeling/tittel: Markedsavdelingen/Digital innholdsprodusent med ansvar for søkemotorannonsering og -optimalisering.

Utdanning/erfaring: Fra skolebenken har Henrik en bachelorgrad i multimediateknologi fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. På de ti årene som har gått siden da har han jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Forsvaret, Deloitte og Posten Norge, før han til slutt fant oss.

Fartstid i Tripletex: siden oktober 2018

Favorittis: Diplom-Is – Royal Trippel

Caroline Å. - gledesspredende supportleder

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Teamleder for frontsupport

Utdanning/erfaring: Caroline kom rett fra skolebenken i Ås. Der tok hun en Bachelor i Økonomi på Universitetet, med en spesialisering innen regnskap og revisjon. Og det er jo midt i blinken!

Fartstid i Tripletex: 3,5 år

Favorittis: Diplom-Is – Sandwich

Caroline F. - en gladlaks av en selger

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Salg/Key account manager

Utdanning/erfaring: Caroline jobbet i Visma Mamut før hun kom over til Tripletex – det startet som et samarbeidsprosjekt, og endte i fast jobb. Men egentlig har Caroline en helt annen utdanning enn salg. Hun har namlig tatt en bachelor i IT-støtte og bedriftsutvikling ved NTNU i Trondheim. Noe hun selv mener passer veldig bra, for der lærte hun jo litt om IT og litt om økonomi og vel så det.

Fartstid i Tripletex: 2 år, men egentlig 2,5 år..

Favorittis: Hennig Olsen – Daimis

Henrikke - positiv produkteier

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Produkt, som en del av utviklingsavdelingen/Produkteier

Utdanning/erfaring: Henrikke har en bachelor i international markedføring fra BI, og fortsatte like gjerne på en MBA i økonomi og ledelse fra Universitetet i Tromsø etter det. Etter det jobbet hun som Key account manager og en del innen retail, før hun tok steget over i IT-verden. Primært har hun jobbet innen retail med blant annet personalansvar, opplæring, salg og effektivisering innen varelager. Til slutt endte hun i Tripletex, men først som en del av support.  

Fartstid i Tripletex: Det ble 2 år i februar

Favorittis: Hennig Olsen – Solois

Anna - smørblid spion

Alder: 37 år

Avdeling/tittel: Fakturaavdelingen/Verdens beste fakturaavdelingsansatt

Utdanning/erfaring: Anna har en master i Økonomi fra Russland, med en spesialisering innen internasjonal økonomi. Etter at hun kom til Norge har hun gjort alt fra å jobbet i barnehage og være tolk, til å drive sin egen klesbutikk, før hun kom til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden september 2017

Favorittis: Den største!

Erol - Hakuna matata

Alder: 27 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/programmerer og utviker for KRR – Klan Rock og regnskap. 

Utdanning/erfaring: Erol har en bachelor i elektronikk, og skulle søke seg inn på en master i programmering, men det klarte han helt enkelt å glemme.. Ellers har han enkeltemner fra en master, og en stor interesse for programmering på fritiden. 

Fartstid i Tripletex: Snart 2 år.

Favorittis: Egentlig Daim Balltop, men det fant jeg ikke, så da ble det Snickers.

 

Schirin - sprudlende selger

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/Key account manager, rettet mot etablerte partnere

Utdanning/erfaring: Schirin er utdannet Siviløkonom og har gått fem år på Norges Handelshøyskole i Bergen i retning Strategi og ledelse. I den forbindelse tok hun også et halvt år i Barcelona med internasjonal markedsføring og økonomi. Så ja; hun snakker spansk. Derfra gikk hun rett inn i Tripletex, men begynte da i supportavdelingen. Der var hun i fem måneder, lærte seg systemet ordentlig, før hun gikk over til salgsavdelingen og partnersalg.

Fartstid i Tripletex: siden november 2016

Favorittis: Diplom-Is – Dream

Kutlu - problemløsende supermann

Alder: 30 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Ekspert i prosjektmodulen

Utdanning/erfaring: Kutlu har lang erfaring innen kundesupport. Mens han tok en bachelor i Informasjonsteknologi ved Høgskolen i Oslo og Akershus jobbet han i kassa på Rimi. Etter det var han butikksjef i en Telia-butikk, for så å ta en stilling på frontsupport her i Tripletex. Derfra har han klatret seg opp og blitt vår helt egen Prosjektmodulekspert.

Fartstid i Tripletex: 2,25 år – etter egen utregning..

Favorittis: Samme som Henrik – Diplom-Is – Royal Trippel

Vibeke - impulsiv altmuligkvinne

Alder: 42 år (men kommer stadig unna med å være 29 år – tror hun..)

Avdeling/tittel: Alle avdelinger og opptil flere titler, blant annet HR-leder, leder for fakturaavdelingen og administrasjon.

Utdanning/erfaring: Vibeke har kanskje ikke den aller vanligste bakgrunnen for en stilling som hennes, med grunnfag i både kriminologi og fransk bak seg. I tillegg startet hun på jusstudiet, men tok en pause og jobbet i mellomtiden i SAS. Pausen i SAS ble på hele 16 år, før hun hoppet av og ble en del av Tripletex-familien helt tilbake i 2013.

Fartstid i Tripletex: 7 år – den gang var vi 17 stykker..

Favorittis: Magnum pistachio

Martin - teknisk potet

Alder: 32

Avdeling/tittel: Kundesupport/Teknisk support medarbeider og spesialist i AutoPay.

Utdanning/erfaring: Martin har faktisk to bachelorgrader; en i IT og informasjonssystemer, og en i digital medieproduksjon. Også har han jobbet litt med support tidligere. Han vet hva han driver med, med andre ord.

Fartstid i Tripletex: siden november 2017

Favorittis: Diplom is – Royal pistasj

Jørgen – nysgjerrig produkteier

Alder: 36 år

Avdeling/tittel: Produktavdelingen, som en del av utvikling/Produkteier.

Utdanning/erfaring: Jørgen har faktisk en bakgrunn og fortid som regnskapsfører, med en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon. De siste årene har han likevel jobbet som produktsjef før han ble produkteier i Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden februar 2019.

Favorittis: Egentlig Kræsj pink, men den finnes ikke lenger, så da ble det Royal Trippel Magi

Robert - jovial salgsleder

Alder: 37 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/salgsleder for et av partnersalgsteamene.

Utdanning/erfaring:Robert dro til det store utland og Canada for en utdanning som siviløkonom, men har drevet med litt av hvert etter det. Han har blant annet jobbet som rekrutterer, i marked- og kommunikasjonsavdelingen til Deloitte, samt en kortere periode i et oppstartsselskap. Også kom han til oss i Tripletex da, som ansatt nr. 24. Den gang var ikke salgsavdelingen i nærheten av å være det den er i dag, og man jobbet ut mot alle type kunder. Mye har skjedd siden da..

Fartstid i Tripletex: siden 2014

Favorittis: alt med sjokolade – jo mer, desto bedre