Chat with us, powered by LiveChat

Oss i Tripletex

Heidi - Innholdsproduserende potet

Alder: den eldste (mentalt 25 år..)

Avdeling/tittel: Digital læring/digital innholdsprodusent

Utdanning/erfaring: Heidi har lang erfaring med PR og kommunikasjon bak seg. Hun har blant annet jobbet i PR-avdelingen i et oljeselskap, og vært redaktør i et interiørmagasin. Før hun kom hit jobbet hun i et firma som var Tripletex-kunde. Der lærte hun å bruke Tripletex, og når det senere viste seg at Tripletex søkte en ny ansatt til supportavdelingen, så hun sin gyldne mulighet til å bli en del av Tripletex-familien. Og her har hun vært siden, i litt ulike roller, og nå som en del av digital læring.

Fartstid i Tripletex: snart 8 år

Favorittis: Spøkelsesis, eller alt med lakris

Henrik - markedsavdelingens bygdealibi

Alder: 31 år

Avdeling/tittel: Markedsavdelingen/Digital innholdsprodusent med ansvar for søkemotorannonsering og -optimalisering.

Utdanning/erfaring: Fra skolebenken har Henrik en bachelorgrad i multimediateknologi fra Høgskolen i Nord-Trøndelag. På de ti årene som har gått siden da har han jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Forsvaret, Deloitte og Posten Norge, før han til slutt fant oss.

Fartstid i Tripletex: siden oktober 2018

Favorittis: Diplom-Is – Royal Trippel

Caroline Å. - gledesspredende supportleder

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Teamleder for frontsupport

Utdanning/erfaring: Caroline kom rett fra skolebenken i Ås. Der tok hun en Bachelor i Økonomi på Universitetet, med en spesialisering innen regnskap og revisjon. Og det er jo midt i blinken!

Fartstid i Tripletex: 2,5 år

Favorittis: Diplom-Is – Sandwich

Julian - utforskende utvikler

Alder: 26 år

Avdeling/tittel: Utvikling/Utvikler som liker å programmere

Utdanning/erfaring: Julian er det man kan kalle selvlært, og startet med programmering allerede som 12-åring. Bitt av basillen begynte han å gå på åpne forelesninger på Blindern, hvor han lærte seg Java. Deretter fulgte webutvikling og hacking.

Fartstid i Tripletex: snart 2 år – og ifølge overvåkningsskjermene våre, som blant annet regner ut hvem som er veteran, er Julian en av dem.

Favorittis: Diplom-Is – Kroneis med jordbær

Caroline F. - en gladlaks av en selger

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Salg/Key account manager

Utdanning/erfaring: Caroline jobbet i Visma Mamut før hun kom over til Tripletex – det startet som et samarbeidsprosjekt, og endte i fast jobb. Men egentlig har Caroline en helt annen utdanning enn salg. Hun har namlig tatt en bachelor i IT-støtte og bedriftsutvikling ved NTNU i Trondheim. Noe hun selv mener passer veldig bra, for der lærte hun jo litt om IT og litt om økonomi og vel så det.

Fartstid i Tripletex: 1 år, men egentlig 1,5 år..

Favorittis: Hennig Olsen – Daimis

Henrikke - positiv produkteier

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Produkt, som en del av utviklingsavdelingen/Produkteier

Utdanning/erfaring: Henrikke har en bachelor i international markedføring fra BI, og fortsatte like gjerne på en MBA i økonomi og ledelse fra Universitetet i Tromsø etter det. Etter det jobbet hun som Key account manager og en del innen retail, før hun tok steget over i IT-verden. Primært har hun jobbet innen retail med blant annet personalansvar, opplæring, salg og effektivisering innen varelager. Til slutt endte hun i Tripletex, men først som en del av support.  

Fartstid i Tripletex: Det ble 1 år i februar

Favorittis: Hennig Olsen – Solois

Jan Øyvind – omgjengelig interaksjonsdesigner

Alder: 30 år

Avdeling/tittel: Utvikling/Interaksjonsdesigner, men ser på seg selv som en «user experience designer»

Utdanning/erfaring: Jan Øyvind har en bachelor i multimediateknologi og design fra UIA Grimstad, en mastergrad i interaksjonsdesign fra NTNU i Gjøvik, og han har rukket å jobbe for både 07Media og Norges Idrettsforbund før han kom til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: 2 år

Favorittis: Ben&Jerry’s – Chocolate Fudge Brownie

Marianne - nysgjerrig ekspert

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Digital læring/Ekspert i digital læring

Utdanning/erfaring: Marianne har en master i Pedagogikk rettet mot arbeidslivet fra Blindern. Etter studiene fikk hun en stilling som instruktør i grunnleggende dataferdigheter, før hun ble rådgiver i Kompetanseutvikling for fagforeningen Delta. Også kom hun hit til oss da, og en nyopprettet stilling i avdelingen Digital læring.

Fartstid i Tripletex: under et halvt år

Favorittis: Egentlig Soft Shake, men Snickersis er en god nummer to. 

Anna - smørblid spion

Alder: 36,5 år

Avdeling/tittel: Fakturaavdelingen/Verdens beste fakturaavdelingsansatt

Utdanning/erfaring: Anna har en master i Økonomi fra Russland, med en spesialisering innen internasjonal økonomi. Etter at hun kom til Norge har hun gjort alt fra å jobbet i barnehage og være tolk, til å drive sin egen klesbutikk, før hun kom til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden september 2017

Favorittis: Den største!

Schirin - sprudlende selger

Alder: 27 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/Key account manager, rettet mot etablerte partnere

Utdanning/erfaring: Schirin er utdannet Siviløkonom og har gått fem år på Norges Handelshøyskole i Bergen i retning Strategi og ledelse. I den forbindelse tok hun også et halvt år i Barcelona med internasjonal markedsføring og økonomi. Så ja; hun snakker spansk. Derfra gikk hun rett inn i Tripletex, men begynte da i supportavdelingen. Der var hun i fem måneder, lærte seg systemet ordentlig, før hun gikk over til salgsavdelingen og partnersalg.

Fartstid i Tripletex: siden november 2016

Favorittis: Diplom-Is – Dream

Kutlu - problemløsende supermann

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Ekspert i prosjektmodulen

Utdanning/erfaring: Kutlu har lang erfaring innen kundesupport. Mens han tok en bachelor i Informasjonsteknologi ved Høgskolen i Oslo og Akershus jobbet han i kassa på Rimi. Etter det var han butikksjef i en Telia-butikk, for så å ta en stilling på frontsupport her i Tripletex. Derfra har han klatret seg opp og blitt vår helt egen Prosjektmodulekspert.

Fartstid i Tripletex: 1,75 år – etter egen utregning..

Favorittis: Samme som Henrik – Diplom-Is – Royal Trippel

Vibeke - impulsiv altmuligkvinne

Alder: 41 år (men kommer stadig unna med å være 29 år – tror hun..)

Avdeling/tittel: Alle avdelinger og opptil flere titler, blant annet HR-leder, leder for fakturaavdelingen og administrasjon.

Utdanning/erfaring: Vibeke har kanskje ikke den aller vanligste bakgrunnen for en stilling som hennes, med grunnfag i både kriminologi og fransk bak seg. I tillegg startet hun på jusstudiet, men tok en pause og jobbet i mellomtiden i SAS. Pausen i SAS ble på hele 16 år, før hun hoppet av og ble en del av Tripletex-familien helt tilbake i 2013.

Fartstid i Tripletex: 6 år – den gang var vi 17 stykker..

Favorittis: Magnum pistachio

Martin - teknisk potet

Alder: 31

Avdeling/tittel: Kundesupport/Teknisk support medarbeider og spesialist i AutoPay.

Utdanning/erfaring: Martin har faktisk to bachelorgrader; en i IT og informasjonssystemer, og en i digital medieproduksjon. Også har han jobbet litt med support tidligere. Han vet hva han driver med, med andre ord.

Fartstid i Tripletex: siden november 2017

Favorittis: Diplom is – Royal pistasj

Jørgen – nysgjerrig produkteier

Alder: 35 år

Avdeling/tittel: Produktavdelingen, som en del av utvikling/Produkteier.

Utdanning/erfaring: Jørgen har faktisk en bakgrunn og fortid som regnskapsfører, med en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon. De siste årene har han likevel jobbet som produktsjef før han ble produkteier i Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden februar i år.

Favorittis: Egentlig Kræsj pink, men den finnes ikke lenger, så da ble det Royal Trippel Magi

Robert - jovial salgsleder

Alder: 36 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/salgsleder for et av partnersalgsteamene.

Utdanning/erfaring: Robert har en utdanning som siviløkonom fra Canada, men har drevet med litt av hvert etter det. Han har blant annet jobbet som rekrutterer, og vært en lang periode i marked- og kommunikasjonsavdelingen til Deloitte, samt en kortere periode i et oppstartsselskap (som ikke overlevde..). Også kom han til oss i Tripletex da, som ansatt nr. 24.

Fartstid i Tripletex: siden 2014

Favorittis: alt med sjokolade – jo mer, desto bedre

Ine - engasjert utvikler og teamleader

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/Teamleader og utvikler for Angry Nerds – mobilapp-teamet.

Utdanning/erfaring: Ine gikk ut fra OsloMet med en bachelorgrad som dataingeniør, før hun fikk jobb i Buypass. Der jobbet hun blant annet for Norsk Tipping, og deres nettsider for mobil, før hun ble med en annen kollega over til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: litt over 3 år.

Favorittis: Diplom-is – Dream

Erol - Hakuna matata

Alder: 25 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/programmerer og utviker for KRR – Klan Rock og regnskap. 

Utdanning/erfaring: Erol har en bachelor i elektronikk, og skulle søke seg inn på en master i programmering, men det klarte han helt enkelt å glemme.. Ellers har han enkeltemner fra en master, og en stor interesse for programmering på fritiden. 

Fartstid i Tripletex: Snart 1 år. 

Favorittis: Egentlig Daim Balltop, men det fant jeg ikke, så da ble det Snickers.