Anna – smørblid spion

Alder: 37 år

Avdeling/tittel: Fakturaavdelingen/Verdens beste fakturaavdelingsansatt

Utdanning/erfaring: Anna har en master i Økonomi fra Russland, med en spesialisering innen internasjonal økonomi. Etter at hun kom til Norge har hun gjort alt fra å jobbet i barnehage og være tolk, til å drive sin egen klesbutikk, før hun kom til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden september 2017

Favorittis: Den største!

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Jeg er utrolig glad i jobben min, så hver dag er det en glede å komme på jobb.

Dagen starter selvfølgelig med en god kaffe latte med litt karamell hos baristaen i kantina, og ei litta frokost i form av knekkebrød. Samme hver morgen. Fra kontorpulten er dagen todelt; først telefon før lunsj, så mail etter lunsj. Eller motsatt. Også kommer det stadig andre oppgaver og henvendelser fra andre avdelinger som løses i løpet av dagen.

Dagene i seg selv er ganske like når det gjelder hvilke oppgaver jeg gjør, men oppgavene i seg selv er forskjellig fra dag til dag. Alle dager er forskjellig.

Og midt i det hele har vi en veldig god lunsj da, også blir det atter en tur til baristaen på tampen av dagen. Det er litt av en luksus.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Ledelsen.
De gir sine ansatte muligheter til å vise sine sterkeste sider og lar de være de de er. Også er de flinke til å bruke de egenskaper den personen er best på. Og det tror jeg alle i Tripletex liker utrolig godt – at vi får lov til å være de vi er og gjøre det vi er best til. Og det er veldig viktig!

Tegn din tid/vei i Tripletex

Hvis vi tolker Anna sin tegning riktig er hennes hverdag i Tripletex som en herlig dag på sjøen, med strålende sol og vind i seilene. Og det er vel ikke så ille?