Caroline Å. – gledesspredende teamleder på frontsupport

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Teamleder for frontsupport

Utdanning/erfaring: Caroline kom rett fra skolebenken i Ås. Der tok hun en Bachelor i Økonomi på Universitetet, med en spesialisering innen regnskap og revisjon. Og det er jo midt i blinken!

Fartstid i Tripletex: 3,5 år

Favorittis: Diplom-Is – Sandwich

Hvordan ser en typiske arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Hver morgen starter egentlig ganske likt. Dagen starter alltid med frokost i kantina, etterfulgt av et morgenmøte på avdelingen hvor vi deler nyttig informasjon med alle supportteamene. Det kan være alt fra syke- eller ferieavvikling, til ny funksjonalitet i Tripletex eller frister i Altinn som påvirker kundene og pågangen på support.

Derfra og ut blir dagene veldig forskjellig fra dag til dag. Nå er vi midt i en rekrutteringsprosess, så det går det mye tid til intervjuer. Ellers gjør jeg mye planlegging – lager vaktlister, ferielister og sånne ting. Er det stor pågang på frontsupport så hjelper jeg teamet mitt med å svare på innkommende hendelser fra kunder.  

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unikt arbeidsplass?

Jeg tror arbeidsmiljøet her er helt enestående – vi har rom for alle typer mennesker, og jeg har flere gode venner på jobb. I tillegg jobber Tripletex veldig hardt for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet ved å arrangere sosiale arrangementer for hver avdeling og for alle i Tripletex samlet. Det gjør at vi alle blir bedre kjent, skaper trivsel på jobb og da yter jo også alle mye bedre.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Caroline sin vei i Tripletex har bydd på mange muligheter, og det har hun prøvd å illustrere her – fra lærerbenken til teamleder.