Caroline F. – en gladlaks av en selger

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Salg/Key account manager

Utdanning/erfaring: Caroline jobbet i Visma Mamut før hun kom over til Tripletex – det startet som et samarbeidsprosjekt, og endte i fast jobb. Men egentlig har Caroline en helt annen utdanning enn salg. Hun har namlig tatt en bachelor i IT-støtte og bedriftsutvikling ved NTNU i Trondheim. Noe hun selv mener passer veldig bra, for der lærte hun jo litt om IT og litt om økonomi og vel så det.

Fartstid i Tripletex: 2 år, men egentlig 2,5 år..

Favorittis: Hennig Olsen – Daimis

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

En typisk arbeidsdag starter med et glass yoghurt, litt musli og bær fra kantina. Og selvfølgelig en kaffe fra barristaen. Jeg elsker frokosten. Det har liksom blitt en rutine.

Deretter har jeg som vane å sjekke mail, og så er det egentlig ganske variert hvordan dagen ser ut etter det. Enten drar jeg ut i møter med potensielt nye kunder, eller så har jeg hele dagen på kontoret. Da går det mye i telefoner og samtaler med folk som har prøvd Tripletex gratis, altså testkontoer, eller kalde ringelister. Så er det om å gjøre å få disse prøvebrukerne til å velge Tripletex da.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Arbeidsmiljøet! Jeg tror det er ganske unikt. Jeg synes hvert fall det er et skikkelig jovialt miljø, man kan liksom være seg selv. Det er ikke noe hierarki, og jeg kan gå inn til toppsjefen hvis jeg trenger det. Det er ikke noe problem. Vi har med andre ord en veldig flat struktur. Også er vi jo en veldig sosial gjeng som er flinke til å finne på ting utenom arbeidstid også. Ting som ikke er jobbrelatert. Og miljøet er veldig ungt, noe jeg også vil tro er ganske unikt.

Også skal det sies da, at det er veldig kult å være i et selskap som er i en så stor vokst. Bare siden jeg startet her har det kommet masse nye folk. Det er bra! Tripletex er et selskap i vekst, og det er en morsom reise å være en del av.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Caroline har prøvd å illustrere sin vei til der hun er i dag – først i Visma, så på utlån til Tripletex, og i dag er hun her hos oss fast. Med kaker, brusfredag og vaffeltorsdag som en del av hverdagen.