Erol – Hakuna matata

Erol - Hakuna matata

Alder: 27 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/programmerer og utviker for KRR – Klan Rock og regnskap.

Utdanning/erfaring: Erol har en bachelor i elektronik, og skulle søke seg inn på en master i programmering, men det klarte han helt enkelt å glemme.. Ellers har han enkeltemner fra en master, og en stor interesse for programmering på fritiden.

Fartstid i Tripletex: Snart 2 år.

Favorittis: Egentlig Daim Balltop, men det fant jeg ikke, så da ble det Snickers.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Det er egentlig å sitte foran PC’n å bare skrive koder, teste, se at det fungerer. Av og til deltar jeg i et par planleggingsmøter. Så jeg jobber egentlig stort sett ved pulten min alene. Eller.. Vi jobber jo ofte i team, men da jobber man hver for seg, også ser man kanskje etterpå hvordan man ligger an sammen. Så vi har prosjekter sammen hvor vi jobber på hver vår del. Også kan vi diskutere hva som er den beste løsningen, men utarbeider den ofte selv da. Jeg jobber i KRR – med bilag og bank da. Brukerrettigheter, og sånn ting.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Det er så lett atmosfære her – og det var egentlig grunnen til at jeg valgte å jobbe i Tripletex. Altså, en ting er jo å jobbe med noe du har lyst til å jobbe med, men en annen ting er jo det sosiale livet da. Og det var en ting jeg la merke til og hvor Tripletex stakk seg veldig ut sammenliknet med andre steder jeg søkte. Jeg merket det med en gang jeg kom inn dørene her at det var annerledes – lett, artig, trygt og bra!