Heidi – Innholdsproduserende potet

Alder: den eldste (mentalt 25 år..)

Avdeling/tittel: Digital læring/digital innholdsprodusent

Utdanning/erfaring: Heidi har lang erfaring med PR og kommunikasjon bak seg. Hun har blant annet jobbet i PR-avdelingen i et oljeselskap, og vært redaktør i et interiørmagasin. Før hun kom hit jobbet hun i et firma som var Tripletex-kunde. Der lærte hun å bruke Tripletex, og når det senere viste seg at Tripletex søkte en ny ansatt til supportavdelingen, så hun sin gyldne mulighet til å bli en del av Tripletex-familien. Og her har hun vært siden, i litt ulike roller, og nå som en del av digital læring.

Fartstid i Tripletex: snart 9 år

Favorittis: Spøkelsesis, eller alt med lakris

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Den er veldig hyggelig! Jeg gleder meg alltid til å komme på jobb. Selv etter 9 år.

Ofte starter det hele med kaffe – jeg koker opp og gjør klart til de andre kommer. Så ser jeg over kontoret, sjekker at det er relativt ålreit. Deretter følger en liten frokost fra kantina da, så klart. Det er en høydare! Den tar jeg med meg til pulten, setter i gang maskinen og starter dagen ordentlig – leser mail, sjekker påmeldinger til kurs og webinar. Etter det bare kommer det ting på løpende bånd. Jeg lager hjelpetekster, organiserer og ordner med kurs og webinar, lager og tilpasser innhold til hjelpevideoer, også videre, også videre.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Jeg trives veldig godt. Jeg har vært heldig som har fått være med fra tidlig av. Da jeg startet var vi 7 stykker, og det har vært en rivende utvikling. Jeg har følt at jeg har hatt et eierskap til Tripletex, og for meg er det unikt. Det føler jeg fortsatt i dag, selv om vi er over 100 stykker.

Jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag, og det er unikt! Selv om det har vært perioder man har jobbet døgnet rundt, så har man fortsatt ikke mistet gløden. Vi er ganske gode i Tripletex på å ansette folk som faktisk fyller rollen sine og tilføyer noe positivt til gruppe. Og selv om jeg er eldst i Tripletex, så føler jeg egentlig ikke at jeg er så mye eldre, ikke mentalt sett hvert fall…

Tegn din tid/vei i Tripletex

Heidi er stadig på farten, så det er rett og slett det hun har prøvd å tegne her – seg selv på farten. Se så rask da!