Henrikke – positiv produkteier

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Produkt, som en del av utviklingsavdelingen/Produkteier

Utdanning/erfaring: Henrikke har en bachelor i international markedføring fra BI, og fortsatte like gjerne på en MBA i økonomi og ledelse fra Universitetet i Tromsø etter det. Etter det jobbet hun som Key account manager og en del innen retail, før hun tok steget over i IT-verden. Primært har hun jobbet innen retail med blant annet personalansvar, opplæring, salg og effektivisering innen varelager. Til slutt endte hun i Tripletex, men først som en del av support.  

Fartstid i Tripletex: Det ble 2 år i februar

Favorittis: Hennig Olsen – Solois

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

En typisk arbeidsdag vil være at jeg kommer ganske tidlig, typisk sammen med de første som er på jobb. Jeg er veldig glad i tiden mellom kl. 07.00 – 09.00 for da er det lite møter og mye rom for å gjøre ting som kan gjøres klart til dagen. Også er det ofte en del møter i løpet av dagen. Jeg jobber tett med de andre i teamet for å få avklart utviklingsrelaterte spørsmål. Videre er det egentlig bare hele tiden å jobbe fremover – jobbe mot leveranser, jobbe mot ting vi har lyst til å utvikle. Ja, det er et høyt tempo hele tiden. Veldig spennende!

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Man gleder seg til å gå på jobb, og det er veldig bra!

Hva som er unikt er vel at det er fremoverlent og egentlig sånn at ingen ideer er dumme ideer, utover at man selvfølgelig må drøfte de. I tillegg er det kort vei fra ide til du kan få gjennomført ideen, hvis det er en god ide da, så klart. Men det er gode gjennomføringsmuligheter i Tripletex, og det er veldig positivt. Vi er flinke til å spille på mangfoldet i bedriften. Det å spille på andres erfaringer, utdanning og ideer tror jeg gjør at produktet og bedriften blir enda bedre.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Henrikke skylder på manglende tegneevner, og gikk derfor for en sol. Og det er jo aldri dumt med litt sol. Så vi tolker det som at tiden i Tripletex er like flott som en deilig sommerdag.