Ine – engasjert utvikler og teamleader

Alder: 29 år

Avdeling/tittel: Utviklingsavdelingen/Teamleader og utvikler for Angry Nerds – mobilapp-teamet.

Utdanning/erfaring: Ine gikk ut fra OsloMet med en bachelorgrad som dataingeniør, før hun fikk jobb i Buypass. Der jobbet hun blant annet for Norsk Tipping, og deres nettsider for mobil, før hun ble med en annen kollega over til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: litt over 3,5 år.

Favorittis: Diplom-is – Dream

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

En typisk dag i Tripletex for meg starter som regel med å sjekke status – i appen, diverse logger, mail og slack. Har det skjedd noe nytt eller noe jeg har gått glipp av siden sist? Hver morgen har vi også et standup-møte. De fleste andre teamene har dette stående sammen, men vi har vårt over slack, da vi også har en del utviklere på teamet som jobber fra Romania. Uansett. Vi bruker disse møtene til å sjekke at alle har noe å drive med, diskutere eventuelle problemer og finne løsninger på oppgaver vi jobber med. Etterpå er det bare å sette i gang dagen da, stort sett med diverse utvikleroppgaver – alt fra sikkerhetsoppgaver til små designfix.  

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Det må være den tilliten som alle har. Eller som man får da. Som team, men også hver enkelt person har.

Sånn som vi i Angry Nerds styrer jo stort sett appen helt selv, og tar alle beslutninger selv uten at vi må innom daglig leder, utviklingssjef eller noen andre. Det har vi aldri trengt heller, og det er veldig kult! Man får en helt annen eierskapsfølelse til det man utvikler.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Tegning kommer..