Jan Øyvind – omgjengelig interaksjonsdesigner

Alder: 30 år

Avdeling/tittel: Utvikling/Interaksjonsdesigner, men ser på seg selv som en «user experience designer»

Utdanning/erfaring: Jan Øyvind har en bachelor i multimediateknologi og design fra UIA Grimstad, en mastergrad i interaksjonsdesign fra NTNU i Gjøvik, og han har rukket å jobbe for både 07Media og Norges Idrettsforbund før han kom til Tripletex.

Fartstid i Tripletex: 2 år

Favorittis: Ben&Jerry’s – Chocolate Fudge Brownie

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Jeg er ofte tidlig ute, så jeg rekker å få unna en del småting før teamet har standup kl. 09.00. Ellers er det generelt en del møter om aktuelle prosjekter og planlegging av nye feature, så da skal jeg se på hvilke mønstre, komponenter eller løsninger som kan fungere bra for vårt system. Ellers tegner jeg litt, har brukertester, tester og ser på feedback fra brukerne våre.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Det gode samholdet! Jeg føler meg veldig hjemme i Tripletex. Det er et trygt miljø hvor vi finner på mye gøy – vi har det veldig morsomt på jobb.  Jeg tror det er nøkkelen til at det er så mange unge her, og ikke minst grunnen til at det er så lite gjennomtrekk av ansatte. Man trives på jobb. Jeg gjør hvert fall det!

I tillegg er det stor frihet og mye tillit til de ansatte i Tripletex. Vi har friheten til å strukturere vår egen arbeidshverdag, noe som er veldig, veldig nyttig for min del hvert fall.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Jan Øyvind har som nevnt en travel hverdag med mange forskjellige oppgaver. Oppgaver han har prøvd å tegne her. Et kreativt forsøk!