Jørgen – nysgjerrig produkteier

Alder: 36 år

Avdeling/tittel: Produktavdelingen, som en del av utvikling/Produkteier.

Utdanning/erfaring: Jørgen har faktisk en bakgrunn og fortid som regnskapsfører, med en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon. De siste årene har han likevel jobbet som produktsjef før han ble produkteier i Tripletex.

Fartstid i Tripletex: siden februar 2019.

Favorittis: Egentlig Kræsj pink, men den finnes ikke lenger, så da ble det Royal Trippel Magi

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Det er vel egentlig ingen dag som er “typisk”, men det hele starter som regel på bussen om morgenen – da sjekker jeg mail og slack, og gjør litt forberedelser før jeg kommer inn på kontoret. På kontoret følger en standup med teamet, og deretter en del møter – statusmøter, kundemøter og liknende, med et stort fokus på leveranser.

Ellers samarbeider jeg mye med UX-designerne våre. Jeg lager prototyper og skisser på ny funksjonalitet som vi gjerne vil ha i mobilappen, også gjør UX det fint og brukbart. Et veldig smidig samarbeid, spør du meg!

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Alle i Tripletex er genuint opptatt av å levere. Levere noe bra. Alle jobber for et felles mål som alle er opptatt av å nå. Det er lite drama eller rot i kulissene, og det eneste folk vil er rett og slett å levere god og brukervennlig funksjonalitet, og alle tar i et tak.

I tillegg er det en veldig stor frihet i Tripletex – hvert team står fritt til å jobbe på den måten de ønsker, så lenge varene blir levert. Så man får utdelt en god bit tillit også. Og det er kult!

Tegn din tid/vei i Tripletex

Jørgen har bokstaveligtalt tegnet sin vei i Tripletex han. Eller til Tripletex da, til jobb. Først tar han toget om morningen, og sjekker mail og diverse annet underveis. Vel fremme setter han i gang dagen med standup med teamet, planlegging, beslutninger og konseptutvikling.