Kutlu – problemløsende supermann

Alder: 30 år

Avdeling/tittel: Kundesupport/Ekspert i prosjektmodulen

Utdanning/erfaring: Kutlu har lang erfaring innen kundesupport. Mens han tok en bachelor i Informasjonsteknologi ved Høgskolen i Oslo og Akershus jobbet han i kassa på Rimi. Etter det var han butikksjef i en Telia butikk, for så å ta en stilling på frontsupport her i Tripletex. Derfra har han klatret seg opp og blitt vår helt egen Prosjektmodulekspert.

Fartstid i Tripletex: 2,25 år – etter egen utregning..

Favorittis: Samme som Henrik – Diplom-Is – Royal Trippel

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Som de fleste andre starter jeg dagen med frokost i kantina. Også kommer jeg opp, ser på saker som ligger i “prosjektkøen” som vi kaller det – saker som frontsupport har sendt videre til meg. Jeg ser gjennom oppgavene, besvarer de, før jeg går løs på nye oppgaver som er relatert til prosjektmodulen. Kundene vet jo ikke selv hvem de skal henvende seg til for spørsmål om prosjektmodulen, så da må jeg finne dem.

Utenom det holder jeg webinar og kurs i prosjektmodulen fra tid til annen. Sett bort ifra skolepresentasjoner hadde jeg ikke noe særlig erfaring med tidligere, så det er veldig gøy å få prøve nye ting og å få muligheten til å vokse og utvikle seg.

I løpet av arbeidshverdagen har jeg også en god del dialog med utviklingsavdelingen og produkteier i forbindelse med prosjektmodulen – holde meg oppdatert på endringer og det som kommer, samt videreformidle hva kundene ønsker og etterspør. Den dialogen er veldig viktig for å kunne gjøre modulen enda bedre.

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Det er hvert fall arbeidsmiljø – det er veldig bra. Også er det en veldig lav takhøyde i Tripletex, og et flatt hierarki. Alle er lett tilgjengelige, og behjelpelige, og er der for hverandre om man trenger hjelp. Lett å kommunisere med folk og komme i dialog med folk uansett hvilken stilling man har eller avdeling man jobber i.

Også er Tripletex gode på å få oss til å føler at man blir verdsatt. Vi har jo samlinger og møter, og vi drar på hyttetur og til utlandet sammen. Ja, det er veldig mye som skjer stadig vekk, så man føler at man på en måte har en verdi i bedriften, rett og slett.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Som den selverklærte supermannen Kutlu er, tok han også denne oppgaven på strak arm. For en problemløser!