Marianne – nysgjerrig ekspert

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Digital læring/Ekspert i digital læring

Utdanning/erfaring: Marianne har en master i Pedagogikk rettet mot arbeidslivet fra Blindern. Etter studiene fikk hun en stilling som instruktør i grunnleggende dataferdigheter, før hun ble rådgiver i Kompetanseutvikling for fagforeningen Delta. Også kom hun hit til oss da, og en nyopprettet stilling i avdelingen Digital læring.

Fartstid i Tripletex: under et halvt år

Favorittis: Egentlig Soft Shake, men Snickersis er en god nummer to. 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Det skjer mye forskjellig hver dag, men stort sett fungerer jeg litt som en prosjektleder, så en typisk arbeidsdag for meg er at jeg kaller inn til møter med de fagressursene jeg trenger. Ellers utvikler eller planlegger jeg det innholdet eller den digitale læringen vi skal lage. Mye av dagen jobber jeg alene, men det går også mye i team – noe som passer meg veldig bra, egentlig. Litt av begge deler.

Og forresten! Jeg starter selvfølgelig alltid dagen med frokost i kantinen da. Jeg går ned, henter meg mat, og spiser oppe på plassen min mens jeg skravler med veldig hyggelige kolleger her på kontoret. Men jeg jobber også litt samtidig da, naturligvis. Også går dagen videre derfra, men den starter alltid med en frokost. Og det er deilig!

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Oi, det er egentlig ganske mye! For det første er det jo veldig sosialt her. For det andre er det en av våre kjerneverdier; tillit. Den føler jeg står veldig sterkt i Tripletex. Man får veldig fort tillit og ansvar, og man får prøve seg frem. Noe som er veldig gøy, og læringskurven blir ganske bratt.

Det er heller ingen klare skiller mellom leder eller “vanlig” ansatt. Man snakker med de man trenger å snakke med, uten mange unødige mellomledd. Jeg merket fort at Tripletex er en gründerbedrift som jobber hardt med å holde på gründerkulturen – vi er åpne for forslag og ideer, det er ingen hierarki, man får teste ut nye ting og være med på å finne sin egen vei. Det likte jeg veldig god da jeg først startet her også, og jeg merket at det var viktig da jeg var i ansettelsesprosessen – Tripletex var veldig opptatt av hvem jeg var som person, og ville bli kjent med meg på et personlig nivå også, ikke bare jobb.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Siden Marianne er såpass ny har hun valgt å tolket denne relativt åpne oppgaven med å tegne sin prosess fra søker til ansatt – hvor går veien videre?! (Det er hvert fall det de blekksprutarmene på slutten der skal illustrere, tror jeg..)