Robert – jovial salgsleder

Alder: 37 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/salgsleder for et av partnersalgsteamene.

Utdanning/erfaring: Robert dro til det store utland og Canada for en utdanning som siviløkonom, men har drevet med litt av hvert etter det. Han har blant annet jobbet som rekrutterer, i marked- og kommunikasjonsavdelingen til Deloitte, samt en kortere periode i et oppstartsselskap. Også kom han til oss i Tripletex da, som ansatt nr. 24. Den gang var ikke salgsavdelingen i nærheten av å være det den er i dag, og man jobbet ut mot alle type kunder. Mye har skjedd siden da..

Fartstid i Tripletex: siden 2014

Favorittis: alt med sjokolade – jo mer, desto bedre

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Det er stor variasjon i arbeidsdagene mine, men et fellestrekk er møter som det fort kan bli mange av i løpet av en dag. Enten fordi jeg er med andre selgere i eksterne møter for å bistå, eller fordi jeg er involvert i en del prosjekter her på huset, spesielt da de som er relatert til regnskapsførerne og partnere generelt. Ja, det har en tendens til å bli mye møter.. 

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Til tross for at vi har blitt en relativt stor bedrift på veldig kort tid, så er vi på ingen måte selvhøytidelig. Vi kan være oss selv helt ut, og det er veldig god takhøyde her. Det er ingen hierarki og åpne dører inn til alle – naturligvis, spør du meg.

Tegn din tid/vei i Tripletex

For de som lurer på hva mjauing har med Robert og Tripletex å gjøre, så skal vi oppklare det;

Robert har en katt. Hver selger har en egen kjenningsmelodi som spilles av hver gang vedkommende gjør et salg. Roberts kjenningsmelodi er mjauing, og hver gang Robert gjør et salg mjaues det i hele lokalet. Derfor har Robert tegnet mjauing fra salgsskjermen – det er Roberts hverdag i Tripletex.