Schirin – sprudlende selger

Alder: 28 år

Avdeling/tittel: Salgsavdelingen/Key account manager, rettet mot etablerte partnere

Utdanning/erfaring: Schirin er utdannet Siviløkonom og har gått fem år på Norges Handelshøyskole i Bergen i retning Strategi og ledelse. I den forbindelse tok hun også et halv år i Barcelona med internasjonal markedsføring og økonomi. Så ja; hun snakker spansk. Derfra gikk hun rett inn i Tripletex, men begynte da i supportavdelingen. Der var hun i fem måneder, lærte seg systemet ordentlig, før hun gikk over til salgsavdelingen og partnersalg.

Fartstid i Tripletex: siden november 2016

Favorittis: Diplom-Is – Dream

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Vel, jeg tror det er enklere å forklare en hel uke, for det er nemlig veldig todelt. Deler av uka er jeg ganske mye ute fra kontoret i møter hos våre partnere. Dette er da ofte allerede etablerte partnere, da jeg jobber på den delen av Partnersalg-teamet. I disse møtene snakker vi som regel om videre samarbeid, går gjennom eventuell ny funksjonalitet i Tripletex og ser litt på den strategiske retningen partneren ønsker å gå i, og hvordan vi kan hjelpe dem dit. Ja, generelt handler det om å sørge for at partnerne er fordnøyde partnere.

Resterende dager brukes på kontoret til å gå gjennom administrative oppgaver, som å booke møter og svare på mail fra partnere. Også spiser jeg frokost i kantinen hver dag da. Visma har et helt fantastisk frokosttilbud!

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Jeg tror det at vi har klart å bevare gründermentaliteten, til tross for at vi har vokst så fort som vi har gjort og flyttet inn med Visma, er ganske unikt. Det er mye fokus på det sosiale, og på hygge og trivsel på arbeidsplassen – selv de minste milepæl feires med kake, og vi har brusfredag og i det hele tatt. Det er mye hygge!

Også er det en veldig “Åpen dør”-policy her i Tripletex, på alle nivåer og alle avdelinger – og det fungerer! Trenger jeg å snakke med noen eller avklare noe, er det bare å gå til den det gjelder. Om det så er daglig leder, Caroline på support, eller Julian fra utvikling. Døren står alltid åpen.

Og selvfølgelig! La oss ikke glemme det unge miljøet. Det tror jeg faktisk er ganske unikt.

Tegn din tid/vei i Tripletex

Store deler av uken til Schirin går, som vi ser på tegningen, til å sitte i møter med eksisterende kunder og partnere. Så da var det naturlig for Schirin å tegne noe som liknet litt på det da.