Vibeke – impulsiv altmuligkvinne

Alder: 42 år (men kommer stadig unna med å være 29 år – tror hun..)

Avdeling/tittel: Alle avdelinger og opptil flere titler, blant annet HR-leder, leder for fakturaavdelingen og administrasjon.

Utdanning/erfaring: Vibeke har kanskje ikke den aller vanligste bakgrunnen for en stilling som hennes, med grunnfag i både kriminologi og fransk bak seg. I tillegg startet hun på jusstudiet, men tok en pause og jobbet i mellomtiden i SAS. Pausen i SAS ble på hele 16 år, før hun hoppet av og ble en del av Tripletex-familien helt tilbake i 2013.

Fartstid i Tripletex: 7 år – den gang var vi 17 stykker..

Favorittis: Magnum pistachio

Hvordan ser en typisk arbeidsdag i Tripletex ut for deg?

Den er veldig hektisk! Den er ikke så veldig rutinepreget, samtidig som det er mye rutiner i den. Først ser jeg gjennom alle innkomne mailer når jeg kommer om morgenen, så gå rundt å snakke med alle jeg trenger å snakke med den dagen, også er det mye møter. Statusmøter med avdelingene. Møter med mellomlederne. Møter med ledergruppe. Jobbintervjuer. Ja, generelt veldig mye møter. Også er det møter i AMU og i Verneombudet.

Ellers tar jeg en del kundehenvendelser, kundesaker, oppfølgingssamtaler, sykefraværoppfølging, og ja.. Så ingen dag er lik, og det er gøy!

I dine øyne; hva gjør Tripletex til en unik arbeidsplass?

Vi mener vi har en unik og god arbeidssjargong. Med det mener jeg at vi har et stort mangfolk av ulike mennesker, noe vi virkelig ønsker å ha. Og det er kort vei mellom leder og ansatt. Vårt ønske er at de ansatte enkelt skal kunne jobbe sammen på tvers av avdelinger, og det fungerer veldig bra i Tripletex. Det er høyt under taket, og man har lov til å si og mene det aller meste. Og folk bli hørt! Det tror jeg er ganske unikt. Jeg har ikke vært noen sted tidligere hvor det er lagt opp til så kort vei.

I tillegg er det gode muligheter til å vokse i Tripletex, men det er opp til hver enkelt. Ønsker du null ansvar og arbeidstid fra 08.00-16.00 med faste, satte oppgaver, så får du det. Vi trenger de menneskene også. Men de fleste som jobber her i Tripletex er sultne på å lære mer og vil gjerne bidra. Og jeg mener det er det som gjør at vi leverer gode resultater – alle jobber dedikert og tett på produktet.