Siste produktnyheter

“Papirkurv” for slettede bilag


Publisert 11. desember 2020
Når bilag slettes i bilagsmottaket vil disse bilagene nå havne i “slettede bilag”.

Her blir de liggende i 90 dager, før de slettes permanent. I løpet av denne perioden kan man manuelt gjenopprette eller permanent slette bilagene i Slettede bilag.