Tripletex for regnskapsførere

To av tre regnskapsbyrå i Norge har kunder i Tripletex. Det betyr at hundrevis av regnskapsførere og revisorer har valgt Tripletex som et arbeidsverktøy både for seg selv og for kundene sine. Enten du er regnskapsfører og vil føre regnskap for alle klientene dine i Tripletex, eller en revisor som vil ha muligheten til å enkelt gå inn og revidere et regnskap, så får du full kontroll med Tripletex – helt gratis.

Dette får du med Tripletex

Partnerprogram

Sertifiseringsordning

Provisjon

Sømløst samarbeid med kunde

Gratis systemtilgang

Gratis support

Sikkerhet på nett

100% skybasert

Enkel rollefordeling

Flere kunder óg tettere oppfølging

Det ene trenger ikke utelukke det andre. Tripletex gjør det mulig å gå fra mange separate systemer til ett komplett system, og dermed spare mye tid på oppsett, opplæring og bruk. I tillegg bidrar de mange små og store tidsbesparende funksjonene som automatisk bankavstemming og sjekklister til å gjøre jobben enkel, rask og effektiv. 

Summen er et arbeidsverktøy som sparer tid for både for deg som regnskapsfører og for kundene dine, som lar deg følge opp kundene dine tettere, og som frigjør kapasitet til å ta inn flere kunder enn det du har i dag.

Det skal lønne seg og bruke Tripletex

Når du som regnskapsfører får nye kunder inn i Tripletex mottar dere naturligvis provisjon. Regnskapssystemet går fra å være en kostnad til å bli en inntekt!

Tripletex er nemlig mer enn bare en systemleverandør. Vi hjelper regnskapsbyråer med å nå målene sine. Regnskapskontorene som bruker Tripletex får tett oppfølging fra sin faste rådgiver, som gir råd for å vokse og hjelper med kundecaser.

Med Tripletex får dere også mulighet til å ta i bruk nye forretningsmodeller med fokus på fastpris, salg av rådgivningstjenester, og kundeinvolvering.

Sømløst samarbeid – ordnede former

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet.

Med Tripletex, derimot, kan regnskapsfører sammen med kunde sette opp en enkel rollefordeling og jobbe sammen i systemet.

Slik kan dere trekke opp grensene for samarbeidet basert på de ulike klientenes behov. Fakturaene kan enten gå direkte til kunden eller via regnskapskontoret, men det er kun klientene som betaler for å bruke Tripletex.

Synlig leverandør og attraktiv arbeidsgiver

Har du opplevd at kundene etterspør Tripletex? Det er det nemlig stadig flere som gjør. I snitt starter 1200 nye kunder med Tripletex hver eneste måned. Mange av disse er på jakt etter en regnskapsfører. Vi setter partnerne våre på kartet, og hjelper dem i jakten på nye kunder.

Det er ikke bare kundene som ser etter regnskapsbyråer som bruker Tripletex. Tripletex brukes i undervisningen på flere høyskoler, og mange nyutdannede leter etter en arbeidsgiver som bruker et system de kjenner. Fremtidsrettede ansatte vil ikke jobbe i gammeldagse systemer. Med Tripletex får de en løsning som automatiserer bort de kjedelige oppgavene, og som gjør det mulig å jobbe på tvers av bransjer, segmenter og størrelser. 

Posisjonér deg som en fremtidsrettet, kompetent og attraktiv leverandør og arbeidsgiver, og voks med Tripletex!

La oss ta en prat

Få bedre kontroll og økt lønnsomhet med Tripletex som regnskapssystem. Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på 22 83 60 00 for en uforpliktende prat.