Tripletex for regnskapsførere

To av tre regnskapsbyrå i Norge har kunder i Tripletex. Det betyr at hundrevis av regnskapsførere og revisorer har valgt Tripletex som et arbeidsverktøy både for seg selv og for kundene sine. Enten du er regnskapsfører og vil føre regnskap for alle klientene dine i Tripletex, eller en revisor som vil ha muligheten til å enkelt gå inn og revidere et regnskap, så får du full kontroll med Tripletex – helt gratis.

Ett system, uansett kunde


Med Tripletex kan du samarbeide på den måten som passer best for deg og kundene dine, uten å hemmes av økonomisystemet. Ingen regnskap er like, og Tripletex kan tilpasses den enkelte kundens behov og preferanser. Uavhengig av antall ansatte, bransje, og hvor involvert de ønsker å være i regnskapsarbeidet.

Du kan dekke de fleste behov med Tripletex, og tilby nøyaktig det kundene trenger. Enten det er snakk om regnskap, faktura, lønn, utlegg og reiseregning eller timeføring og prosjektstyring. En komplett løsning med alt under samme tak gjør det mulig å kutte i både tidsbruk og kostnader.

Et åpent API og en rekke integrasjonspartnere lar virksomheter med spesielle behov få skreddersydde løsninger. I integrasjonsoversikten kan du se alle tilgjengelige integrasjoner, eller lese hvordan du kan lage din egen.

Dette får du med Tripletex


Spar tid

Et arbeidsverktøy som sparer tid både for deg som regnskapsfører og for dine kunder

Provisjon

Når du som regnskapsfører får nye kunder inn i Tripletex mottar dere naturligvis provisjon

Sømløst arbeid

Med Tripletex kan regnskapsfører og kunde jobbe sammen i systemet

Partnerprogram

Vi sørger alltid for at en partner alltid er i business, synlig, oppdatert og ivaretatt

Sertifisering

En omfattende sertifiseringsordning

Gratis systemtilgang

Gratis systemtilgang for regnskapsførere og revisorer 

Gratis support

Gratis support for regnskapskontor og kunder

100% skybasert

Tilgang overalt, 100 % skybasert løsning

Rollefordeling

Enkel rollefordeling mellom klient og byrå


Flere kunder óg tettere oppfølging

Det ene trenger ikke utelukke det andre. Tripletex gjør det mulig å gå fra mange separate systemer til ett komplett system, og dermed spare mye tid på oppsett, opplæring og bruk. I tillegg bidrar de mange små og store tidsbesparende funksjonene som automatisk bankavstemming og sjekklister til å gjøre jobben enkel, rask og effektiv. 

Summen er et arbeidsverktøy som sparer tid for både for deg som regnskapsfører og for kundene dine, som lar deg følge opp kundene dine tettere, og som frigjør kapasitet til å ta inn flere kunder enn det du har i dag.

100+ integrasjoner

En integrasjon lar deg koble sammen et system eller verktøy du allerede bruker med Tripletex. Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. På denne måten sparer du både tid og penger!


Det skal lønne seg å bruke Tripletex

Når du som regnskapsfører får nye kunder inn i Tripletex mottar dere naturligvis provisjon. Regnskapssystemet går fra å være en kostnad til å bli en inntekt!

Tripletex er nemlig mer enn bare en systemleverandør. Vi hjelper regnskapsbyråer med å nå målene sine. Regnskapskontorene som bruker Tripletex får tett oppfølging fra sin faste rådgiver, som gir råd for å vokse og hjelper med kundecaser.

Med Tripletex får dere også mulighet til å ta i bruk nye forretningsmodeller med fokus på fastpris, salg av rådgivningstjenester, og kundeinvolvering.


Sømløst samarbeid – ordnede former

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet.

Med Tripletex, derimot, kan regnskapsfører sammen med kunde sette opp en enkel rollefordeling og jobbe sammen i systemet. 

Slik kan dere trekke opp grensene for samarbeidet basert på de ulike klientenes behov. Fakturaene kan enten gå direkte til kunden eller via regnskapskontoret, men det er kun klientene som betaler for å bruke Tripletex.

Ønsker du å lære mer om Tripletex som regnskapsfører? Se dette korte webinaret for å få innsikt i hvor enkelt det er å samarbeide med kundene dine i Tripletex!


Synlig leverandør og attraktiv arbeidsgiver

Har du opplevd at kundene etterspør Tripletex? Det er det nemlig stadig flere som gjør. I snitt starter 1200 nye kunder med Tripletex hver eneste måned. Mange av disse er på jakt etter en regnskapsfører. Vi setter partnerne våre på kartet, og hjelper dem i jakten på nye kunder.

Det er ikke bare kundene som ser etter regnskapsbyråer som bruker Tripletex. Tripletex brukes i undervisningen på flere høyskoler, og mange nyutdannede leter etter en arbeidsgiver som bruker et system de kjenner. Fremtidsrettede ansatte vil ikke jobbe i gammeldagse systemer. Med Tripletex får de en løsning som automatiserer bort de kjedelige oppgavene, og som gjør det mulig å jobbe på tvers av bransjer, segmenter og størrelser. 

Posisjonér deg som en fremtidsrettet, kompetent og attraktiv leverandør og arbeidsgiver, og voks med Tripletex!

Bli mer lønnsom

Få bedre kontroll og økt lønnsomhet med Tripletex som regnskapssystem. Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss på 22 83 60 00 for en uforpliktende prat.