Tripletex for regnskapsførere

Det er ikke uten grunn at 2 av 3 regnskapsbyrå i Norge har kunder hos oss. Enten du er regnskapsfører eller revisor får du full kontroll, smart automatikk og bred funksjonalitet med Tripletex – helt gratis.

Sømløst samarbeid

Tilrettelegg for samarbeid mellom deg og dine kunder. Sett opp rollefordeling i Tripletex slik at du kan jobbe sammen med dine kunder.

Skreddersydde løsninger for alle bransjer og størrelser

Kutt kostnader med automatiske prosesser i et system som har moduler for alle typer bedrifter, enten det er snakk om regnskap og faktura, lønn, lager og logistikk, prosjektstyring og timeføring eller utlegg og reise.

Med åpent API og over 170 integrasjoner får virksomheter med spesielle behov skreddersydde løsninger.

Se oversikt over integrasjoner

Det skal lønne seg å bruke Tripletex

Når du får nye kunder inn i Tripletex vil du selvsagt få provisjon. Tripletex er ikke bare en systemleverandør, men en partner – som hjelper regnskapsbyråer og revisorer å nå sine mål.

Regnskapskontor som bruker Tripletex får tett oppfølging av faste rådgivere, som hjelper deg med kundecaser og vekst. Dere får mulighet til å ta i bruk nye forretningsmodeller med fokus på fastpris, salg av rådgivningstjenester og kundeinvolvering.

Dedikert salgsstøtte

Vi stiller med dedikerte salgsressurser som dere kan benytte dere av i kundeprosesser. Vi vet at det å drive en salgsprosess med alt det innebærer er tidkrevende, og krever mye kompetanse og dedikasjon.

Derfor tilbyr vi nå at vi kan avholde kundemøter med demo av system, behovsanalyse, spørsmål om integrasjoner med mer. Det frigjør tid for dere som regnskapsførere, slik at dere kan bruke tid på det som er viktig for dere.

Ønsker du å høre mer om hva vi kan gjøre for deg og ditt byrå, kontakt oss via skjemaet i bunn av denne siden eller ring oss på 22 83 60 00 for en uforpliktende prat.

Vi setter deg på kartet - både som leverandør og arbeidsgiver

I snitt starter nærmere 2000 nye kunder med Tripletex hver måned. De fleste av disse trenger en regnskapsfører. Vi setter deg på kartet og hjelper dine potensielle kunder med å finne deg. 

Det er ikke bare kunder som ser etter regnskapsbyrå som bruker Tripletex. Høyskoler bruker også Tripletex i sin undervisning og nyutdannede leter etter arbeidsgivere som bruker et system de er kjent med. Fremtidsrettede ansatte ønsker å jobbe i smart systemer som automatiserer de repetetive oppgavene og gjør det mulig å jobbe på tvers av bransjer, segmenter og størrelser.

Vis kart

Bli mer lønnsom

Få bedre kontroll og økt lønnsomhet med Tripletex som regnskapssystem. Fyll ut skjemaet nedenfor.
Du kan også ringe oss på 22 83 60 00 for en uforpliktende prat.