Accountpartner AS avd. Skreia

Vi vil hjelpe deg å lykkes

Accountpartner leverer regnskapsrapportering på en fremtidsrettet, automatisert, enkel og rimelig måte. Accountpartner bidrar til å gi våre kunder lønnsom økonomisk styring.

Når du skal starte opp nytt firma, eller utvikle dette videre, er riktig kompetanse viktig. Vi er stolte over at vi brenner for faget vårt og vi ønsker at du skal føle deg godt ivaretatt som kunde hos oss.

Vi er fremoverlente og nysgjerrige, og engasjerer oss i å finne løsninger på deres utfordringer. Ved å overlate regnskapet til Accountpartner, vil vi sørge for at du får regnskapet ditt tilgjengelig og papirløst fra hvor som helst via pc, nettbrett og smarttelefon.

I vårt arbeid benytter vi Tripletex som er et komplett nettbaserte økonomisystem. Dette gir kundene våre enkel tilgang til regnskapet slik at de er løpende oppdatert. Vi tar utgangspunkt i kundens behov og bistår og tilrettelegger slik at regnskapsprosessene blir mest mulig automatisert. Slik skaper vi ett produkt som folk vil ha og anbefaler videre.

Vi har lang erfaring med bistand ved overgang fra ett regnskapssystem til ett annet, og vil sørge for opplæring av dine medarbeidere i denne prosessen.  Vi tilbyr dyktige fagfolk for utarbeidelse av hensiktsmessige rutiner og arbeidsfordeling der hvor kunden ønsker å gjøre deler av jobben selv. Vi avstemmer, kvalitetssikrer regnskapet og utarbeider nødvendig rapportering til deg som kunde og pliktig rapportering til offentlige myndigheter. Vi gjør oss kjent med virksomheten din, bistår deg ved faglige problemstillinger, utarbeider økonomiske kalkyler og er en interessert diskusjonspartner i krevende situasjoner.