Aicono AS avd. Ålesund

Et korrekt regnskap er et lovpålagt “must” som det blir stadig enklere å ha under kontroll. Mange benytter en ekstern regnskapsfører med app-baserte “do it yourself»-løsninger.
I mange tilfeller holder dette, men vekstbedriftene, som er våre stjernekunder, trenger mer enn bare et regnskap som er riktig ført. De trenger en sparringspartner som heier på dem.

Velger du Aicono får du økonomisk innsikt og gode (noen ganger kreative) økonomiske råd fra et team av erfarne rådgivere og regnskapsførere som jobber tett med deg slik at du når sine mål.
Vi brenner for jobben vår og ønsker å følge deg tett. Derfor bruker vi Slack som samhandlingsverktøy slik at terskelen for å ta kontakt med oss skal være lav, det skal være enkelt å få tak i oss og vi kan svare deg raskt.

Navnet vårt er satt sammen av AI(Kunstig intelligens) og CONO(Economy).
Det er fordi hos oss bruker vi det siste innenfor teknologi, noe som gjør at vi kan bruke kunstig intelligens til å gjøre de enkleste regnskapsoppgavene og analysene mens våre dyktige rådgivere omdanner informasjonen og formidler det du vil vite på et språk som du forstår.