Aider avd. Bodø

Aider tilbyr morgendagens løsninger innen økonomi, rådgivning og system.

Vi forenkler og forbedrer din hverdag, slik at du kan ha fullt fokus på kjernevirksomheten. Vi har over 300 kompetente og engasjerte medarbeidere, som hver dag forenkler og forbedrer hverdagen til våre mer enn 3500 kunder. 

Vi tror alle gjør det best hvis de får drive med det de er best på. Derfor gjør vi vårt ytterste for å optimalisere og ta i bruk teknologi for å gjøre din hverdag mest mulig effektiv, der du kan bruke tiden din på det du brenner for.

Stor eller liten? Eller kanskje noe midt i mellom? Da er du ikke alene. Over 95 % av alle norske virksomheter har mellom 1 og 50 ansatte. Uavhengig av størrelsen på bedriften din, så vil det å ha alt i ett system, kombinert med en effektiv arbeidsdeling med regnskapsfører, gi deg bedre tid, mer kontroll og en enklere hverdag. Vi vet at ulike bedrifter har ulike behov, og derfor er det viktig for oss å jobbe tett med deg for å finne den optimale løsningen for akkurat deg og din bedrift. Og skulle behovene dine endre seg i takt med at du vokser- ja så følger vi med deg på reisen. Vi ønsker at du skal lykkes, og systemene våre er skalerbare og kan reguleres etter ditt behov.

Vi spesialiserer oss på:

  • Håndverkere
  • Advokat
  • Eiendom
  • Prosjektorganisasjoner
  • Konsulent