Exactum AS

Exactum AS ble etablert i 1985 og Eidy Skallist overtok selskapet i 1993. Eidy sin interesse for faget og engasjement til kundene har resultert i en stabil og økende kundeportefølje gjennom mange år. Med flere kunder har også antall ansatte økt og vi teller i dag 9 ansatte.

Vi tar i dag for oss alt innenfor regnskap til alle type næringer og vi tilbyr et bredt tjenestespekter innenfor de fleste bedriftsøkonomiske områder.

Exactum AS setter søkelys på regnskap i nåtid og fremtid, kontra regnskap i fortid. Vi ønsker at regnskapet blir et planleggingsverktøy og ikke en historielesning. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på ny teknologi, integrasjoner og rutiner for å gjøre bilagsflyten mest mulig effektiv slik at vi har mulighet til å fokusere på drift, likviditet og andre aktuelle faktorer som er viktig for akkurat din virksomhet.

Exactum AS kan i dag levere optimaliserte regnskap for å redusere tid og kostnad for deg og din virksomhet, dette uten at dette går ut over kvalitet og kundekontakt.