Leinonen AS

Leinonen AS er et autorisert regnskapsførerselskap som ligger i Oslo, rett ved Nationaltheatret. Vi er 12 ansatte med mye erfaring innen regnskap, lønn og økonomirådgivning. Vi har spesielt mye erfaring med: håndverkere, konsulenter og skoler. Om du har 2, 20 eller 200 ansatte, så fikser vi regnskapet ditt raskt og effektivt. Vi tilbyr regnskap fra A til Å, fortrinnsvis i Tripletex. Om du ønsker tilgang til systemet, får du selvfølgelig det også og kan følge med på dine tall. Vi svarer senest innen 48 timer, og vanligvis mye raskere enn det.

Vi er medlem av Regnskap Norge og det betyr at du kan være trygg på at tjenester vi leverer alltid har høy kvalitet. Vårt mål er å være din rådgiver som kan bistå med mer enn bare den daglige bokføringen, men kan også bistå deg f.eks. i kommunikasjon med Skatteetaten og andre saker som måtte dukke opp.

I starten av samarbeidet tilbyr vi gjerne et møte enten fysisk hos oss eller på Teams for å avklare dine behov og tilby deg en løsning som passer dine behov. Vi har erfaring både med små, mellomstore og store selskaper.

Hos oss får du alltid en kontaktperson du skal forholde deg til. Samtidig jobber vi i team og på den måten vil du alltid ha en som vil kunne svare på dine henvendelser rundt oppdraget, hvis vedkommende er f.eks. på ferie.

Vi har i dag en portefølje på ca. 200 klienter, og vi har kapasitet til at også ditt selskap får utført sine regnskaps- og lønnstjenester av oss.