Pedersen & Skogholt Regnskap AS avd. Ski

Pedersen & Skogholt Regnskap er et regnskaps- og rådgivningsselskap for bedrifter og organisasjoner. Vi utfører tradisjonelle regnskapstjenester og kan i tillegg tilby høyt kvalifisert rådgiving innenfor blant annet skatt, avgift, oppkjøp og selskapsorganisering. 

Når du velger Pedersen & Skogholt Regnskap, velger du en samarbeidspartner som bruker moderne arbeidsverktøy og setter kunden i fokus. Gjennom jobben vi gjør avdekker vi hvordan din virksomhet kan redusere kostnader og bli mer effektiv. 

Pedersen & Skogholt Regnskap har tilgang på meget kvalifisert personale med autoriserte regnskapsførere, og også statsautoriserte revisorer via søsterselskapet Pedersen & Skogholt AS. Flere av regnskapsførerne våre har Tripletex-sertifisering, noe som gjør at kundene våre kan være trygge på at vi kan sakene våre.

Vi holder i hevd de beste tradisjoner som faglig dyktighet, integritet, kvalitet og personlig engasjement, kombinert med konkurransedyktige priser. 

Noen kunder setter pris på å stikke innom for en prat, og med vår beliggenhet sentralt i Ski kan vi enkelt betjene kunder i Oslo- og Follo-området. Ved vår avdeling i Askim, vil også kunder i Indre Østfold-området ha en nær tilknytning. Vi benytter skybaserte løsninger slik at vi kan ta oppdrag fra alle geografiske områder.

Vi har erfaring fra de fleste bransjer og områder, og er gode på: 

  • Tannlege og legekontor
  • Eiendom
  • Konsulentvirksomhet
  • Investeringsselskaper
  • Bygg og anlegg
  • Detaljhandel