Proplan Regnskap AS avd. Haugesund

Proplan Regnskap AS er et fremtidsrettet regnskapsbyrå som fokuserer på automatisering av økonomitjenestene slik at du som kunde kan fokusere på kjernevirksomheten din. Du velger selv om du skal outsource hele jobben til oss, eller om du ønsker å utføre deler av arbeidet selv. Sammen finner vi den optimale arbeidsfordelingen som kan bidra til å gjøre din bedrift mer lønnsom.

Vi har:

  • Kompetente og effektive regnskapsførere, som utfører jobben raskt og korrekt og tar i bruk de automatiseringsmulighetene som er tilgjengelige.
  • Skybaserte regnskapssystemer som legger til rette for enkel tilgjengelighet, selvbetjening og automatisering.
  • Erfarne rådgivere som kjenner bedriften din godt. Gjennom et tett samarbeid kan vi gi deg innsikt og råd om hvordan du kan bedre lønnsomheten til din bedrift. Enten det gjelder forretningsprosesser eller mer konkret rådgivning om f.eks. likviditet, budsjettering, refinansiering osv.

Vi er 32 topp-motiverte regnskapsførere og regnskapsmedarbeidere med god systeminnsikt og bistand fra IT-eksperter i søsterselskapet. Vi har lang erfaring fra en rekke ulike selskaper og bransjer. Sammen finner vi løsningene som passer din bedrift.