Sum Regnskap avd. Bryne

Fra første dag har vi i Sum hatt et klart mål med det vi driver med. Vi skal hjelpe bedrifter å lykkes. Det er det vi brenner for og det er det vi streber etter å oppnå hver eneste dag.

Selskapet ble til i en innovasjonspark og primærkundene for oss er vekstbedrifter som ønsker oss som en høyre hånd som har kontroll på økonomien og som kan bistå som rådgiver når det trengs.  Vi har også et team som er spesialisert på eiendom og investeringsselskaper.

Vi jobber 100% skybasert, og fullt dedikert til bidra til å realisere dine drømmer.  Målet er at regnskapet skal kunne brukes som et verktøy og sørge for at dere tar gode valg og som gir dere full kontroll på økonomien. I tillegg håper vi å kunne bruke noe av vår erfaring og kompetanse til å hjelpe deg til å ta de riktige valgene som sikrer deg for fremtiden. Vi bistår eksempelvis med aksjonær- og aksjekjøpsavtaler, verdsettelser, skattefunn, selskapsstruktur, investeringsanalyser, budsjettering og rapportering til kredittinstitusjoner. Vi kan også bidra med ledelsesstrategi, bedriftsutvikling og vekststrategier, blant mye mer.