Regnskapsprogram for lag og foreninger

For lag og foreninger gjelder det å utnytte hver krone og hver time. Få full oversikt over hvor pengene kommer inn, og hva de går til.

Tripletex lar lag og foreninger bruke mer tid på det de brenner for, og mindre på regnskap og administrasjon. Samtidig får de full kontroll og oversikt på inntekter, kostnader og timebruk.

Med et «alt-i-ett» arbeidsverktøy kan dere gjøre mer på mindre tid, samarbeide innad eller med regnskapsfører, og ha kontroll på regnskapet uansett hvor dere er! Det er raskt å komme i gang med Tripletex, samtidig som du får all den funksjonaliteten du trenger for å ha full kontroll på økonomi og lønnsomhet. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid på idrett, veldedighet, frivillighet, eller det som er viktigst for dere.

Full oversikt med alt på ett stedRegnskapssystem for organisasjoner

I Tripletex får du raskt oversikt over økonomien i laget eller foreningen. Med dashboard, rapporter og analyser får du ikke bare en oversikt over hva dere har gjort, men hjelpemidler for å forbedre driften videre, slik at dere kan få mer igjen for hver time og hver krone.

Enkel tilgang for kasserer og regnskapsfører

Med Tripletex er regnskapet alltid bare noen tastetrykk unna. En nettbasert løsning gjør det enkelt å ha kontroll og oversikt, og gjøre unna oppgavene underveis. Samtidig er det enkelt å gi tilgang til en kasserer eller regnskapsfører.

Smarte løsninger for lag og foreninger

Enkel og rask fakturering av medlemmer og kunder, enten du vil sende en og en eller til mange på en gang. Inn- og utgående faktura bokføres raskt og enkelt, og du ser alltid hvem som har betalt. Gjør alt elektronisk, eller send faktura på papir – velg det som passer best for dere.

Med Tripletex-appen kan du følge med på regnskapet der du er – i felt, i hallen, eller på bussen. Med den kan du ordne utleggene med en gang, eller godkjenne fakturaer i pausen.

Få inntekter fra salg og nettbutikk direkte inn i regnskapet, med løsninger for kassesystemer og netthandel fra våre integrasjonspartnere. Integrerte løsninger sørger for at regnskapet alltid er oppdatert, samtidig som det sparer dere for manuelt arbeid.

7 gode grunner til å velge Tripletex til lag eller forening

  • Gratis kundesupport er alltid inkludert
  • Få faglig påfyll med kurs, webinarer og store mengder opplæringsmateriell
  • Enkelt samarbeid med regnskapsfører, med fleksibel arbeidsfordeling
  • Mobilvennlig løsning – ha regnskapet i lomma
  • Smarte funksjoner sparer tid på manuelle oppgaver
  • En rekke integrasjoner som kan løse spesielle behov
  • Velg modulene dere trenger, og få et system tilpasset deres behov