Reiser og utlegg - Forbedret brukeropplevelse i appen

Gjør unna oppgavene uansett hvor du er med Tripletex-appen. Nå har reiser og utlegg i appen fått et ansiktsløft, og er blitt enda mer oversiktlig og brukervennlig. Lag reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser på farten – og glem krøllete kvitteringer.

Hva er nytt?

Nå kan du enkelt filtrere på reiser, utlegg eller kjøringer, og du vil få en oversikt over hvor mye du har tilgode. I tillegg er det nå mulig å overstyre valutakurs direkte fra appen.

Opprett reiseregninger og utlegg fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer. Vedlegg og detaljer kan du legge til med en gang, og appen hjelper deg med å tolke kvitteringer for raskere utfylling av beløp, dato og valuta.

Du ser til enhver tid dine leverte og åpne reiseregninger og utlegg. Ferdige reiseregninger og utlegg kan enkelt sendes til godkjenning eller gjenåpnes. Kjøregodtgjørelse ordnes raskt og smidig fra mobilen, og vi regner ut bompenger og godtgjørelse for deg. Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse.

Med Tripletex-appen har du regnskapet i lomma

  • Timeføring på farten
  • Attestering
  • Få oversikt over prosjekter og aktiviteter
  • Registrer ordrelinjer og materiell