Reiseregning

prosjektstyring

Full kontroll med enkle rutiner

Med Tripletex mister du aldri oversikten over reiseregning. Før godtgjørelser og utlegg i samme skjema, og last opp kvitteringene elektronisk som vedlegg. Du bestemmer selv om reiseregningen skal utbetales nå eller ved neste lønnsutbetaling. 

Tripletex er til enhver tid oppdatert i henhold til statens satser, men du har mulighet til å bruke de betalingstyper og kostnadskategorier du selv ønsker.

Blir det mange reiseregninger i løpet av et år? I Tripletex kan du enkelt kopiere reiseregninger så du slipper å legge inn samme informasjon flere ganger. Du kan enkelt knytte reiser og utgifter til prosjekter og ordre i systemet. Viderefakturering gjøres med et enkelt tastetrykk. Med Tripletex’ mobilløsning kan du føre reiseregningen på flytoget hjem fra flyplassen, ta bilder av utleggene dine og viderefakturere alt før du er hjemme.

Gjør reiseregningen ferdig allerede på vei hjem!

Fra 1. juli 2014 trengte du ikke lenger spare på papirkvitteringer, men alt kan lagres elektronisk. Tripletex’ reiseregning er tilpasset den nye elektroniske regelendringen. 

Les mer om papirkvitteringer og reglene her.

La de ansatte begynne å føre reiseregningene i Tripletex i dag, så vil du oppleve at du sparer både tid og irritasjon.