Salgsavdelingen styrker laget

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene, og vekstambisjonene fremover er større enn noensinne. Til det trenger Salgsavdelingen vår enda flere flinke folk!

I denne avdelingen har vi alt fra tidligere sjømenn, ivrige fluefiskere og dedikerte salsadansere, men felles for dem alle er salgserfaring og engasjement langt inn i beinmargen. 

Salgsavdelingen består i dag av over 25 flittige, dedikerte selgere fordelt over tre team — direktesalg, partnersalg, og nyeste i familien; Team Flyt. Partnerselgerne bruker store deler av uken ute i møter med regnskapsbyråer som bruker Tripletex, og byråer som ikke gjør det – enda. Selgerne fra direktesalg kontakter potensielle sluttkunder og closer deals på kontoret. Og det er her Team Flyt kommer inn. Team Flyt skal sikre flyt i kunde- og partneropplevelsen i Tripletex, og bidrar til at kunder og partnere får markedets beste onboarding, opplæring og oppfølging.

Er du klar for reisen mot å bli Norges mest brukte økonomisystem? Sjekk ut stillingene nedenfor, finn en stilling som passer deg, og kanskje du får bli med på laget. Vi gleder oss stort til å ta imot nye kollegaer med åpne armer!

Fagkonsulent

Har du erfaring fra regnskap og gode formidlingsevner? Har du en urokkelig entusiasme for regnskapsfaget og utviklingen bransjen står overfor? Samtidig er du utadvent, tillitsskapende og samarbeider godt med de aller fleste? Og på toppen av det hele har du et glimt i øyet? Da kan det være deg vi ser etter. 

Du fyller dagene med å:

 • Være fagspesialist med ansvar for onboarding og opplæring av Tripletex sine kunder og partnere
 • Bistå kunder og kolleger i salgsprosesser og i arbeid med kunder ved igangkjøring av Tripletex programvare
 • Ha en sentral rolle i satsingen mot Tripletex partnere – regnskapsbyrå
 • Spille/inneha en aktiv rolle i kurs og workshops der du formidler hvordan man bruker Tripletex på best mulig måte
 • Identifisere faglige behov og utfordringer sammen med kunder, eller kundecase med kolleger

Spennende? Søk da vel!

Søk her

Teknisk konsulent

Som teknisk konsulent vil du bli en del av et team med høy kompetanse, sterk driv og stort hjerterom. I tillegg vil du jobbe tett med alle team i Tripletex, og ha ansvar for fellesprosjekter på tvers av avdelinger.

Hvis dette høres spennende ut, og du i tillegg har gode formidlingsevner, høy it-teknisk innsikt, og et skikkelig pågangsmot kunne det vært interessant å høre fra deg. Motiveres du samtidig av å hjelpe andre og skape resultater høres det jo midt i blinken ut. Og praktisk erfaring med kundeprosesser og prosjektstyring er definitivt en flott bonus!

Som teknisk konsulent vil du ha varierte oppgaver og du skal blant annet: 

 • Bistå selgerne i salgsprosessen 
 • Ha konsulentoppdrag i alle kanaler
 • Være prosjektleder for onboarding av kunder som involverer tredjepartsløsninger
 • Fremme verktøy som sikrer enklere onboarding og reduserer manuelle prosesser
 • Bjuda på med god service, og bidra til at teamet når sine felles mål og budsjetter
 • Bidra til at vi i Tripletex fortsetter å levere det beste ERP-systemet på markedet

Søk her

Åpen søknad

Tør du å utfordre et miljø der det allerede er stor takhøyde? Føler du at din nåværende jobb ikke lenger er så utfordrende og givende som du skulle ønske? Er du klar for nye kolleger og et spennende miljø å jobbe i?

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Salgsavdelingen. Kanskje vi ser etter hverandre?!

Hvis du ikke finner noen stilling over her som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send oss en åpen søknad, da vel!

Send søknad