Salgsavdelingen styrker laget

Tripletex har mangedoblet veksten de siste årene, og vekstambisjonene fremover er større enn noensinne. Til det trenger Salgsavdelingen vår enda flere flinke folk!

I denne avdelingen har vi alt fra tidligere sjømenn, ivrige fluefiskere og dedikerte salsadansere, men felles for dem alle er salgserfaring og engasjement langt inn i beinmargen. 

Salgsavdelingen består i dag av over 25 flittige, dedikerte selgere fordelt over tre team — direktesalg, partnersalg, og nyeste i familien; Team Flyt. Partnerselgerne bruker store deler av uken ute i møter med regnskapsbyråer som bruker Tripletex, og byråer som ikke gjør det – enda. Selgerne fra direktesalg kontakter potensielle sluttkunder og closer deals på kontoret. Og det er her Team Flyt kommer inn. Team Flyt skal sikre flyt i kunde- og partneropplevelsen i Tripletex, og bidrar til at kunder og partnere får markedets beste onboarding, opplæring og oppfølging.

Er du klar for reisen mot å bli Norges mest brukte økonomisystem? Sjekk ut stillingene nedenfor, finn en stilling som passer deg, og kanskje du får bli med på laget. Vi gleder oss stort til å ta imot nye kollegaer med åpne armer!

Er du vår nye Partner Account Manager?

Er du rett og slett superhelten vi leter etter?

Vi ser nemlig etter en dyktig, motivert, fremoverlent og ambisiøs Partner Account Manager til vårt partnerteam i Oslo.

Så hvis du er sterk på å bygge relasjon og kommunikasjon, og samtidig er løsningsorientert, profesjonell, proaktiv og endringsvilling, ja da er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

Les mer om stillingen og hva vi ser etter her, og søk gjerne hvis den passer deg!

Les mer og søk

Account manager til Team Hunter

Er du frempå og uredd? Var du kanskje bruktbilselger i ditt tidligere liv? Var du nabolagets skrekk som bøssebærer, eller fikk du kanskje sponset russebussen av hjelpeløse småbedrifter som du argumenterte i senk? Har du i tillegg litt mer formelle kvalifikasjoner har vi kanskje jobben for deg! 

Vi søker nemlig flere selgere til vårt Hunter team. Dette er et sterkt team bestående av selgere med ordentlig solid bein i nesa. De ringer kaldt og hanker inn bedrifter som kanskje ikke engang visste at de trengte Tripletex – for det gjør de. Naturligvis.

Les mer og søk

Åpen søknad

Tør du å utfordre et miljø der det allerede er stor takhøyde? Føler du at din nåværende jobb ikke lenger er så utfordrende og givende som du skulle ønske? Er du klar for nye kolleger og et spennende miljø å jobbe i?

I Tripletex ser vi alltid etter flinke folk som kan styrke våre team, også i Salgsavdelingen. Kanskje vi ser etter hverandre?!

Hvis du ikke finner noen stilling over her som passer deg, men likevel tror du har noe bra å bidra med – send oss en åpen søknad, da vel!

Send søknad