Salgsavdelingen

Vi er et høypresterende team, som alltid har et ønske om å bli enda bedre. Samtidig har vi det veldig moro under reisens gang til suksess. Vi er et åpent team som tar vare på hverandre. Vi samarbeider tett for å støtte, hjelp og løfte hverandre.

Salgsavdelingen består i dag av flittige og dedikerte selgere fordelt over flere team. Du vil jobbe med å identifisere behov til nye bedriftskunder og være rådgivende for hvordan de best mulig kan ha nytte av Tripletex som system. Selgerne fra team partnersalg bruker for eksempel store deler av uken ute i møter med regnskapsbyråer som bruker Tripletex, og byråer som ikke gjør det – enda. Selgerne fra direktesalg kontakter på sin side potensielle sluttkunder og closer deals på kontoret. Vi er en energisk avdeling som sammen når nye høyder!

Ønsker du å bli med på reisen og bygge opp det som skal bli Norges mest brukte økonomisystem? Digger du også en utfordring og ikke minst når du knuser mål – og i tillegg får en god provisjon for jobben som er gjort? Da håper vi at du tar kontakt med oss!

Fant du ikke en stilling som passet deg? Send oss gjerne en åpen søknad

Her kan du skrive til oss 🚀