Tripletex + Sbanken

Med Tripletex koblet til bedriftsbanken kan du gjøre flere oppgaver på mindre tid, uten å logge inn i nettbanken. Smart, enkelt og effektivt.

Sbanken + Tripletex = sant

Opplev alle fordelene ved å koble sammen regnskapssystemet ditt med banken din

Få banken inn i Tripletex

Spar tid og penger

Betaling i sanntid

Samle alt på ett sted

Spar tid

Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger. Ved å koble Tripletex med Sbanken får du alt på ett sted: Regnskap, fakturering, rapporter, prosjektstyring, timeføring, lønnsutbetalinger… rett og slett alt du trenger for å ha full kontroll! Du kan sette opp automatisk bankavstemming hver dag uten å måtte logge inn i nettbanken.

Enkelt å komme i gang

Integrasjonen koster ikke noe å sette opp fra Tripletex sin side. Alt du trenger å gjøre, er å velge den pakken som passer deg på Sbanken sine sider, og følge denne guiden for å komme i gang. Alt skjer selvfølgelig elektronisk!

Ofte stilte spørsmål og svar

Kan jeg kjøre lønn gjennom Tripletex og Sbanken?

Ja. Du kan sende lønn til betaling fra Tripletex til banken (krever foreløpig ettergodkjenning). Hvis du ikke allerede har gjort det, må du aktivere lønnsmodulen når du er innlogget i Tripletex.

Hva koster det å koble Tripletex med banken?

Tripletex-integrasjonen koster fra 49 kroner per måned. Du kan velge mellom tre prispakker med ulik funksjonalitet, slik at du ikke trenger å betale for mer enn du bruker.

Hva er Sbanken bedrift?

Sbanken bedrift er Norges mest innovative bedriftsbank. Banken har vunnet Norsk kundebarometer 20 år på rad og har de mest fornøyde bankkundene i Norge.

Hvorfor Sbanken?

Sbanken sin bedriftsbank er bygget for deg og bedriften din for å skape en enklere hverdag. Hos Sbanken får du enkel nettbank, gebyrfrie tjenester og tilgjengelig kundeservice.

Hvem passer Sbanken for?

Sbanken passer perfekt for små og mellomstore bedrifter. Deres innovative bank er enkel å bruke, og jobber hele tiden med å utvikle Norges beste bedriftsbank. Med integrasjonen med Tripletex får du som bedriftskunde full kontroll over regnskapet ditt eller til dine kunder.