Introduksjon

1.3: Hjelp i Tripletex

Når du er i gang med et nytt regnskapssystem kan behovet for hjelp fort komme hvis du står litt “fast”. I Tripletex er hjelpen aldri langt unna. Her får du en kort introduksjon av ulike steder du kan finne svar på det du lurer på! Vi har mange eksperter som stadig jobber for at du skal bli mer selvstendig i din arbeidshverdag.

Hjelpesenter og chat

I hjelpesenteret kan du søke blant hundrevis av sider for å finne svar på det du lurer på.  Hjelpesenteret er også navet for all læring. Fra forsiden finner du snarveier til populære moduler og til webinarer eller kurs. 

Hjelpesenteret finnes også inne i Tripletex! Trenger du hjelp når du er inne i Tripletex kan du trykke på chat-ikonet. Da får du mulighet til å chatte med oss, men du kan også få sidespesifikk hjelp og relevante hjelpesider. Bruk søkefeltet i inne i Tripletex for å finne svar på det du lurer på. Besøk hjelpesenteret her. 

Tripletex har også en egen fagblogg med nyttige artikler.

Kurs og webinarer 

Du kan når som helst se digitale kurs hos oss. Her fyller vi stadig på med nye kurs. Du kan ta disse kursene akkurat når det passer for deg! Se våre digitale kurs her.

I tillegg til digitale kurs, har vi også noen fysiske kurs som holdes i våre lokaler på Skøyen. Se våre fysiske kurs her. 

Vi holder månedlige webinarer innen aktuelle temaer. Alle webinarene lagres som opptak, og sendes automatisk til alle som har registrert seg. Du kan finne opptak av tidligere webianrer på våre webinarsider. 

Savner du noen kurs? Ta kontakt med oss på kurs@tripletex.no, vi hører gjerne fra deg.

E-post og telefon

Send en e-post til support@tripletex.no for å opprette en supporthenvendelse. Vi bistår deg med det du trenger hjelp til! Du kan følge saken din under Min profil -> Mine henvendelser inne i Tripletex. Du får svar på e-post.   

Hvis du vil ha hjelp over telefon kan du ringe oss på telefonnummer 22 83 60 00.