Introduksjon

1.3: Hjelp i Tripletex

Har du begynt med ditt nye regnskapsprogram og står litt fast?  I Tripletex er hjelpen aldri langt unna. Her får du en kort introduksjon av ulike steder du kan finne svar på det du lurer på! Vi har mange eksperter som stadig jobber for at du skal bli mer selvstendig i din arbeidshverdag.

Hjelpesenter og chat

I hjelpesenteret kan du søke blant hundrevis av sider for å finne svar på det du lurer på. Hjelpesenteret er også navnet på all læring. Fra forsiden finner du snarveier til populære moduler, kurs og webinarer.

Hjelpesenteret finnes også inne i Tripletex! Trenger du hjelp når du er inne i Tripletex, kan du trykke på Hjelp-ikonet. Da får du mulighet til å chatte med oss, men du kan også få sidespesifikk hjelp og relevante hjelpesider. Bruk søkefeltet i inne i Tripletex for å finne svar på det du lurer på. Besøk hjelpesenteret her.

Tripletex har også en egen fagblogg med nyttige artikler.

Kurs og webinarer

Du kan når som helst se på våre digitale kurs. Vi legger stadig vekk ut nye kurs, både for nybegynnere og erfarne. Du kan ta disse kursene akkurat når det passer for deg! Se våre digitale kurs her.

I tillegg til digitale kurs, har vi også noen fysiske kurs som holdes i våre lokaler på Skøyen. Se våre fysiske kurs her. 

Vi holder månedlige webinarer innen aktuelle temaer. Alle webinarene lagres som opptak, og sendes automatisk til alle som har registrert seg. Du kan finne opptak av tidligere webinarer på våre webinarsider. 

Savner du noen kurs? Ta kontakt med oss på kurs@tripletex.no, vi hører gjerne fra deg.

E-post og telefon

Send en e-post til support@tripletex.no for å opprette en supporthenvendelse. Vi bistår deg med det du trenger hjelp til! Du kan følge saken din under Min profil > Mine henvendelser inne i Tripletex. Du får svar på e-post.   

Hvis du vil ha hjelp over telefon kan du ringe oss på telefonnummer 22 83 60 00.