Prosjekt

11.3: Opprette prosjekt/ tilbud / maler

Tilbud i prosjektmodulen kan opprettes på samme måte som du oppretter et prosjekt men vil få status som tilbud. Tilbud vil opprettes på samme nummerserie som prosjekter slik at du kan konvertere tilbudet til et prosjekt uten å endre nummer. Du vil ha oversikt over både aktive og avsluttede tilbud i prosjektoversikten ved å benytte filtre. Det er også mulig å føre timer mot tilbud.

Du kan lese mer om å opprette prosjekter her.

Prosjektmal

En bedrift har ofte gjentagende eller like prosjekter som skal utføres på forskjellige kunder. Det kan f.eks være service-jobber der du alltid fakturerer de samme timeprisene til kunde eller mer avanserte oppsett der du legger inn faste ordrelinjer/produkter som skal faktureres sammen med timer.

Hvis du bruker litt tid på å opprette disse prosjektene på forhånd og angir de som maler, vil du kunne redusere tid og arbeid når du skal opprette disse prosjektene. Knappen “Opprett Kopi” kan brukes til å kopiere mal-prosjektet til et nytt prosjekt hvor du senere kan legge inn kunde og eventuelle andre ting som skal være spesifikt for dette prosjektet.

Du kan lese mer om opprettelse av mal her.